Патенти: останні внесення

  • Булавенко, Ольга Василівна; Владимирова, Наталія Іванівна; Суханова, Аурика Альбертівна; Васильков, Анатолій Анатолійович; Ковач, Вікторія Олегівна (Укрпатент, 2018)
    Корисна модель належить до медицини, а саме до акушерства та гінекології і може використовуватись для лікування міофасціального тазового больового синдрому методом впливу ультразвукових хвиль на тригерні точки.
  • Бузика, Тетяна Володимирівна; Мороз, Василь Максимович; Йолтухівський, Михайло Володимирович; Чечель, Віктор Володимирович; Рокунець, Ігор Леонідович; Чайковська, Ольга Валеріївна; Барзак, Надія Сергіївна; Власенко, Олег Володимирович (Укрпатент, 2018)
    Корисна модель належить до біомедичної техніки, і може бути використана в фізіології та кардіології для бездротової передачі фонокардіографічних параметрів роботи серця під час експерименту або в клінічних дослідженнях з ...
  • Осійський, Іван Юрійович; Osiiskyi Ivan, Yuriovych (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до фтізіатрії та торакальної хірургії і може бути використана для лікування хворих з туберкульозними ексудативними плевритами.
  • Хомовський, Віктор Васильович; Колісник, Петро Федорович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель належить до медицини, зокрема до терапії, і може використовуватись для діагностики шийної артеріальної гіпертензії.
  • Шувалов, Сергій Михайлович; Поліщук, Сергій Степанович; Воскресенський, Олег Миколайович; Скиба, Ольга Василівна (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії, а саме до способу корекції психоемоційного стану при комплексному лікуванні травматичного пошкодження щелепно-лицевої ...
  • Вільцанюк, Олександр Афанасійович; Жученко, Олександр Петрович; Рубан, Микола Миколайович; Вільцанюк, Оксана Олександрівна; Viltsaniuk Oleksandr, Afanasiiovych; Zhuchenko Oleksandr, Petrovych; Ruban Mykola, Mykolaiovych; Viltsaniuk Oksana, Oleksandrivna (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до методів знезараження датчика апарату ультразвукової діагностики, медичного персоналу та кабінету і може бути використана при проведенні діагностики у хворих з ВІЛ-інфекцією, ...
  • Мороз, Василь Максимович; Липницький, Тарас Миколайович; Клекот, Олександра Олексіївна; Moroz Vasyl, Maksymovych; Lypnytskyi Taras, Mykolaiovych; Klekot Oleksandra, Oleksiivna (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до кардіології, і стосується дослідження патогенезу аритмій серця.
  • Каніковський, Олег Євгенович; Омобоогундже, Джеймс; Форманчук, Андрій Миколайович; Каніковський, Дмитро Олегович; Омобоогундже, Едіт Чизом (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до способів лікування післяопераційної грижі. Він призначений і може бути використаний при хірургічному лікуванні післяопераційних гриж передньої черевної стінки.
  • Каніковський, Олег Євгенович; Омобоогундже, Джеймс; Форманчук, Андрій Миколайович; Каніковський, Дмитро Олегович; Омобоогундже, Едіт Чизом (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії, і може бути використана для пластики грижових воріт. Він призначений для використання при хірургічному лікуванні гриж передньої черевної стінки.
  • Дмитренко, Ігор Васильович; Кіщук, Василь Васильович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме оториноларингології і може бути використаною при лікуванні рубцевих звужень носоглотки у хворих на склерому.
  • Вільцанюк, Олександр Опанасович; Жученко, Сергій Павлович; Хуторянський, Михайло Олександрович; Лутковський, Руслан Анатолійович; Ткаченко, Олександр Анатолійович; Viltsaniuk Oleksandr, Opanasovych; Zhuchenko Serhii, Pavlovych; Khutorianskyi Mykhailo, Oleksandrovych; Lutkovskyi Ruslan, Anatoliiovych; Tkachenko Oleksandr, Anatoliiovych (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії і стосується способів формування однорядних кишкових швів і може бути використана при формуванні міжкишкових сполучень.
  • Форманчук, Андрій Миколайович; Коноплицький, Віктор Сергійович; Якименко, Олександр Григорович; Костюк, Григорій Якович; Митюк, Тетяна Володимирівна; Коноплицький, Денис Вікторович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії і може бути використана для адаптації країв шкіри в післяопераційній рані.
  • Малаховська, Анна Олександрівна; Шувалов, Сергій Михайлович; Malakhovska, Anna Oleksandrivna; Shuvalov, Serhii Mykhailovych (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, стосується новітніх технологій провідникового знеболювання операцій на шиї і може бути використана в щелепно-лицевій хірургії і анестезіології.
  • Цимбалюк, Віталій Іванович; Пічкур, Леонід Дмитрович; Ямінський, Юрій Ярославович; Третяк, Ігор Богданович; Школьніков, Володимир Семенович; Гацький, Олександр Олександрович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель «Електродний фіксатор» відноситься до практичної медицини. Вона може використовуватись у клінічній практиці, зокрема, у хірургії периферичної нервової системи для фіксації стимуляційних електродів під час ...
  • Дусик, Андрій Володимирович; Костюк, Григорій Якович; Dusyk, Andrii Volodymyrovych; Kostiuk, Hryhorii Yakovych (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини і, зокрема до хірургії і може бути застосована при хірургічному лікуванні портальної гіпертензії. Відомий спосіб спленоренального анастомозу при якому накладається анастомоз бік в бік ...
  • Мітюк, Іван Ілліч; Кривецький, Олег Федорович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема хірургії, і може застосовуватися для оптимізації лікування гострого деструктивного панкреатиту.
  • Столярсук, Олександр Олександрович; Піскун, Раїса Петрівна; Степанюк, Георгій Іванович; Горбатюк, Світлана Михайлівна (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме - до фармакології і морфології, стосується застосування лікувальних засобів для терапії склерозу судин головного мозку.
  • Солейко, Дмитро Сергійович; Коноплицький, Віктор Сергійович; Ковальчук, Борис Макарович; Мартинова, Юліана Юріївна (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії і може бути використана для неінвазивної діагностики гнійно-запальних захворювань довгих трубчастих кісток, зокрема, гострого гематогенного остеомієліту.
  • Акчурін, Олег Маратович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до педіатрії, дитячої нефрології, і може бути використана в лікуванні хронічного пієлонефриту у дітей.
  • Малачкова, Наталія Валентинівна; Сергета, Ігор Володимирович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до профілактичної медицини, зокрема, до гігієни дітей, підлітків та молоді, і може використовуватися в організованих підліткових колективах та на медичних дільницях з метою виявлення груп ризику ...

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись