Патенти: останні внесення

  • Мороз, Василь Максимович; Чечель, Віктор Володимирович; Власенко, Олег Володимирович; Рокунець, Ігор Леонідович; Йолтухівський, Михайло Володимирович; Moroz, Vasyl Maksymovych; Chechel, Viktor Volodymyrovych; Vlasenko Oleh, Volodymyrovych; Rokunets, Ihor Leonidovych; Yoltukhivskyi, Mykola Volodymyrovych (Укрпатент, 2006)
    Спосіб відноситься до медичної техніки, зокрема нейрофізіологічної, і може бути використаний для реєстрації потенціалів дії різних ділянок нейрона в умовах експерименту та під час клінічного спостереження у пацієнтів.
  • Мороз, Василь Максимович; Чечель, Віктор Володимирович; Власенко, Олег Володимирович; Рокунець, Ігор Леонідович; Йолтухівський, Михайло Володимирович; Moroz, Vasyl Maksymovych; Chechel, Viktor Volodymyrovych; Vlasenko, Oleh Volodymyrovych; Rokunets, Ihor Leonidovych; Yoltukhivskyi, Mykola Volodymyrovych (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медичної техніки, зокрема, нейрофізіологічної і може бути використана для дистанційної передачі електричних потенціалів нейронів при позаклітинній реєстрації в умовах експерименту та під час ...
  • Таран, Оксана Анатоліївна; Мазорчук, Борис Федорович; Костюк, Григорій Якович; Таран, Ілья Васильович; Чайка, Григорій Васильович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель стосується області медицини, а саме експериментальної гінекології і може бути використана для моделювання спайкового процесу в черевній порожнині трубноперітонеального походження з зазначеним ступенем ...
  • Жученко, Павло Сергійович; Шапринський, Євген Володимирович; Zhuchenko, Pavlo Serhiiovych; Shaprynskyi, Yevgen Volodymyrovych (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до хірургії і стосується формування двохрядного кишечного шва.
  • Незгода, Ірина Іванівна; Нікульченко, Олег Володимирович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до "Інфекційних захворювань", і може застосовуватись для патогенетичного лікування гострих кишкових інфекцій у дітей з проявами кетоацидозу.
  • Ільюк, Ірина Анатоліївна; Маленький, Василь Павлович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до пульмонології, а саме до способу лікування хворих на негоспітальну пневмонію з проявами ендогенної інтоксикації.
  • Погребняк, Ігор Олександрович; Погорілий, Василь Васильович; Якименко, Олександр Григорович; Коноплицький, Віктор Сергійович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії дитячого віку і може бути використана як універсальна для виконання оперативних втручань при пахвинних грижах як у хлопчиків, так і у дівчаток старшої вікової ...
  • Погребняк, Ігор Олександрович; Погорілий, Василь Васильович; Якименко, Олександр Григорович; Коноплицький, Віктор Сергійович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії дитячого віку і може бути використана як універсальна для виконання оперативних втручань при планових та защемлених пахвинних грижах, як у хлопчиків так і у ...
  • Таран, Оксана Анатоліївна; Мазорчук, Борис Федорович; Коньков, Дмитро Геннадійович; Белканія, Георгій Север'янович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель стосується області медицини, а саме інструментальних способів діагностики спайкового процесу за допомогою яких також можна судити про ступінь вираженості спайкових процесів в черевній порожнині при ...
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Колісник, Петро Федорович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych; Kolisnyk, Petro Fedorovych (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до отоларингології і мануальної терапії і може використовуватись для лікування кохлеарних невритів.
  • Довганюк, Інна Едуардівна (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до гастроентерології і може бути застосована для лікування передракових станів шлунка, захворювань, які значно збільшують ризик виникнення раку.
  • Осійський, Іван Юрійович; Osiiskyi, Ivan Yuriovych (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відновиться до медицини, зокрема до фтизіатрії та пульмонології і може бути використане для лікування легеневих кровотеч тa кровохаркань у хворих на вперше діагностованим туберкульозом легень (ВДТБ), рецидивами ...
  • Шапринський, Володимир Олександрович; Сандер, Сергій Володимирович; Андросов, Сергій Іванович; Бондарчук, Олег Іванович; Чеботарьов, Володимир Едуардович; Козинкіна, Катерина Анатоліївна; Марченко, Михайло Сергійович; Мазур, Михайло Вікторович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до хірургії та інтенсивної терапії і може бути використана при лікуванні шоку та станів, що супроводжуються значною артеріальною гіпотензією (в т.ч. ішемія і гіпоксія ...
  • Жученко, Павло Сергійович; Шапринський, Євген Володимирович; Біктіміров, Олексій Вікторович; Zhuchenko, Pavlo Serhiiovych; Shaprynskyi, Yevgen Volodymyrovych; Biktimirov, Oleksii Viktorovych (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медичної техніки, а саме до хірургії і може застосовуватись для швидкого зшивання м’яких тканин.
  • Гудзевич, Людміла Сергіївна; Сарафінюк, Лариса Анатоліївна; Гунас, Ігор Валерієвич; Шаповал, Олена Миколаївна; Дмітрієв, Микола Олександрович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель належить до медицини, а саме до її фізіологічної та морфологічної галузі, і стосується оцінки особливостей показників зовнішнього дихання у осіб підліткового віку, що мешкають в умовах сучасного міста, на ...
  • Мороз, Василь Максимович; Гунас, Ігор Валерієвич; Кириченко, Інна Михайлівна; Дмітрієв, Микола Олександрович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель належить до медицини, а саме до її фізіологічної та морфологічної галузі, і стосується оцінки особливостей показників центральної гемодинаміки у осіб підліткового віку, що мешкають в умовах сучасного міста, ...
  • Хоменко, Вікторія Миколаївна; Павлов, Сергій Володимирович; Станіславчук, Микола Адамович; Думенко, Вікторія Петрівна (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель належить до медичних технологій і може бути використана для підвищення чутливості діагностики фіброміалгії.
  • Гайструк, Наталя Анатоліївна; Гайструк, Анатолій Никифорович; Супрунова, Тетяна Володимирівна (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до акушерства, і стосується лікування плацентарної недостатності у жінок з гіпертонією вагітних, пізніми гестозами, невиношуванням вагітності.
  • Попова, Олена Іванівна; Шувалов, Сергій Михайлович; Рибалко, Світлана Леонтіївна (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до терапевтичної стоматології та стоматології дитячого віку, а саме до способу лікування герпесу щелепно-лицевої ділянки. Може бути використаний в комплексному лікуванні ...
  • Шапринський, Володимир Олександрович; Сандер, Сергій Володимирович; Риндюк, Володимир Іванович; Сандер, Павло Сергійович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до хірургії та інтенсивної терапії і може бути використана при лікуванні артеріальної недостатності нижніх кінцівок.

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис