Патенти: останні внесення

  • Бєляєв, Едуард Вікторович; Мунтян, Леонід Максимович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до ортопедичної стоматології, і може бути використаний при лікуванні хворих з одно -, двобічними і включеними дефектами зубних рядів великого розміру з використанням імплантатів.
  • Горовий, Віктор Іванович; Головенко, Віктор Петрович; Кобзін, Олександр Левкович; Барало, Ігор Віталійович; Потєха, Юрій Борисович; Байбак, Андрій Борисович; Сапсай, Андрій Олександрович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема урології, і може бути застосований при хірургічному лікуванні стресового анатомічного (зв'язаного з опущенням незміненого міхурово-уретрального сегмента та сфінктерів сечового міхура) ...
  • Жученко, Олександр Сергійович; Балицький, Віталій Вікторович; Zhuchenko, Oleksandr Serhiiovych; Balutskyu, Vitalii Viktorovych (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до урології і може використовуватись при відновленні прохідності і пасажу сечі з нирки до сечового міхура після резекції ділянки сечоводу.
  • Григоренко, Анатолій Петрович; Булавенко, Ольга Василівна; Григоренко, Петро Петрович; Hryhorenko, Anatolii Petrovych; Bulavenko, Olha Vasylivna; Hryhorenko, Petro Petrovych (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до оперативного акушерства і може бути застосований при абдомінальному розродженні.
  • Сливка, Валерій Павлович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини і, зокрема, до хірургії і може бути застосований для відновлення цілісності стінки пошкодженої загальної жовчної протоки.
  • Вільцанюк, Олександр Опанасович; Гумінський, Юрій Йосипович; Покидько, Марія Іванівна; Гриценко, Сергій Іванович; Коноплицький, Віктор Сергійович; Біктіміров, Олексій Вікторович; Вільцанюк, Ірина Олександрівна (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до морфології, та призначений для вивчення судин мікроциркуляторного русла внутрішніх органів.
  • Шапаренко, Павло Пилипович; Школьніков, Володимир Семенович; Качан, Василь Васильович; Гончарук, Віктор Петрович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до біології та медицини і призначений для вимірювання сили м'язів обертових рухів (супінація та пронація) верхньої кінцівки, як в цілому, так і посегментно.
  • Кривецький, Володимир Федорович; Митюк, Іван Ілліч; Полянчук, Михайло Андрійович; Ірійчук, Наталя Дмитрівна (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до грудної хірургії, а саме до лікування спонтанного пневмотораксу.
  • Стащук, Руслан Петрович; Staschuk, Ruslan Petrovych (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до хірурги і може бути використаний при хірургічному лікуванні варикозного розширення вен сім'яного канатика.
  • Багрій, Олексій Сергійович; Белканія, Георгій Север'янович; Годлевський, Аркадій Іванович; Bahrii, Oleksii Sergiiovych; Belkaniia, Heorhiii Severianovych; Hodlevskyi, Arkadii Ivanovych (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме, до інструментальних способів діагностики стану організму після хірургічної операції, в особистості, по мікроциркуляторній оцінці стану післяопераційної рани.
  • Шапринський, Володимир Олександрович; Феджага, Олег Павлович; Приндюк, Сергій Іванович (Укрпатент, 2002)
    Спосіб відноситься до медицини, а саме до хірургії і стосується моделювання гострої кишкової непрохідності в експерименті на тваринах.
  • Рижій, Павло Володимирович; Феджага, Олег Павлович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до абдомінальної хірургії.
  • Лойко, Євген Євгенович; Кукуруза, Юрій Петрович; Конопліцький, Віктор Сергійович; Лойко, Людмила Святославівна; Ялунін, Євген Валерійович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до дитячої хірургії і належить до антибактеріальної терапії апендикулярного перитоніту у дітей і може використовуватись при комплексному лікуванні апендикулярного перитоніту у дітей.
  • Ткач, Андрій Анатолійович; Болюх, Борис Опанасович; Ковальчук, Анатолій Васильович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до хірургії і може бути використаний для зшивання фрагментів грудини при виконанні повної поздовжньої стернотомії в торакальній хірургії.
  • Осійський, Іван Юр'євич (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до торакальної хірургії і може бути використаний для діагностики та диференційної діагностики ексудативних плевритів.
  • Добровольський, Василь В'ячеславович; Столярчук, Олександр Олександрович; Добровольська, Наталія В'ячеславівна (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до фармакології та стосується засобу, що використовується для захисту міокарда при постішемічному реперфузійному ушкодженні.
  • Якименко, Олександр Григорович; Конопліцький, Віктор Сергійович; Солейко, Дмитро Сергійович; Крамаренко, Антон Вікторович; Гончарук, Віктор Борисович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до хірургії та травматології дитячого віку і може бути використаний для точного визначення стану кісткової тканини у дітей з вадами опорно-рухового апарату.
  • Максименко, Євгенія Володимирівна; Якименко, Олександр Григорович; Погорілий, Василь Васильович; Конопліцький, Віктор Сергійович; Назаров, Дмитро Олександрович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відносяться до медицини, зокрема до хірургії та урології дитячого віку і може бути застосований при лікувально - діагностичній тактиці в разі видалення гідатиди Морганьї (гідатиди яєчка) з підлеглими тканинами з ...
  • Плотиця, Віктор Іванович; Міцкевич, Олег Олександрович; Башинський, Генадій Петрович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до травматології і може бути використаний для лікування пропаційних переломовивихів в гомілковоступневому суглобі.
  • Мусін, Рафаель Альбертович; Пентюк, Олександр Олексійович; Степанюк, Георгій Іванович; Столярчук, Олександр Олександрович; Степанюк, Наталія Георгіївна; Мудрицький, Володимир Броніславович; Юшкова, Вікторія Віталівна; Почекутова, Аліна Олегівна; Шевчук, Сергій Вікторович; Король, Тетяна Михайлівна (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до галузі медицини, тобто до біоаналітичних методів дослідження і може бути використаний для кількісного визначення вінборону у сироватці крові.

Search DSpace


Browse

My Account