Патенти: останні внесення

  • Мороз, Василь Максимович; Липницький, Тарас Миколайович; Козловський, Вадим Олексійович; Сорока, Іван Миколайович; Гаврилюк, Алла Олександрівна (Укрпатент, 2003)
    Винахід належить до медицини, а саме до токсикології, і стосується дослідження патогенезу гострих та хронічних отруєнь пестицидами, їх профілактики та способів лікування.
  • Каюк, Віталій Григорович; Ямчук, Марина Миколаївна; Прищак, Руслан Анатолійович; Камінський, Вячеслав Володимирович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до гінекології і може бути використаний у випадках, де є необхідність виконання розширеної екстирпації матки з дренуванням заочеревинних просторів для профілактики лімфокіст.
  • Каюк, Віталій Григорович; Ямчук, Марина Миколаївна; Прищак, Руслан Анатолійович; Камінський, Вячеслав Володимирович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до гінекології і може бути використаний у випадках, де є необхідність профілактики лімфокіст у хворих в пізньому післяопераційному періоді після розширеної екстирпації матки.
  • Прищак, Руслан Анатолійович; Каюк, Віталій Григорович; Ямчук, Марина Миколаївна; Камінський, Вячеслав Володимирович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до онкогінекології і може бути використаний при хірургічному лікуванні раку шийки матки IB стадії, де немає необхідності виконання розширеної екстирпації матки.
  • Прищак, Руслан Анатолійович; Каюк, Віталій Григорович; Ямчук, Марина Миколаївна; Камінський, Вячеслав Володимирович (Укрпатент, 2002)
    винахід відноситься до медицини, а саме до онкогінекології і може бути використаний при хірургічному лікуванні раку шийки матки IB стадії, де немає необхідності виконання розширеної екстирпації матки.
  • Салдан, Йосип Романович; Аммар Алі Дауд; Салдан, Юлія Йосипівна; Saldan, Yosyp Romanovych; Saldan, Yulia Yosypivna; Saldan, Yuliia Yosypivna (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медичної техніки, а саме до офтальмологічних інструментів.
  • Черешнюк, Ігор Леонідович; Мельник, Максим Едуардович; Салдан, Йосип Романович; Довгалюк, Юрій Павлович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до офтальмології, ангіології та неврології.
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до хірургії і може використовуватись для утворення О-подібного безперервного шва.
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медичної техніки, а саме до пристроїв для накладання швів.
  • Кульбаба, Олександр Григорович; Салдан, Йосип Романович; Боцюн, Павліна Миколаївна (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до офтальмології, і може бути використаний з діагностичною ціллю в пацієнтів з захворюваннями поверхні очей в лікувальних закладах.
  • Довгань, Ігор Петрович; Коноплицький, Віктор Сергійович; Півторак, Володимир Ізяславович; Якименко, Олександр Григорович; Тужанський, Станіслав Євгенович; Півторак, Катерина Володимирівна (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до дитячої хірургії і може бути використаний для лікування дітей з гемангіомами різних локалізацій.
  • Каюк, Віталій Григорович; Жук, Світлана Іванівна; Камінський, Вячеслав Володимирович; Ямчук, Марина Миколаївна; Краєвська, Наталія Альбертівна (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до гінекології і може бути використаний у випадках, де є необхідність у виконанні суправагінальної ампутації матки, показанням до якої є доброякісні пухлини матки.
  • Довгалюк, Юрій Павлович; Салдан, Йосип Романович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до офтальмології і може бути використаний для лікування важких інфекційних виразок рогівки.
  • Суходоля, Анатолій Іванович; Власов, Василь Володимирович; Козак, Іван Олександрович; Підмурняк, Олександр Олексійович; Кланца, Андрій Іванович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема хірургії, і може бути використаний при хірургічному лікуванні перитоніту та кишкової непрохідності.
  • Жук, Світлана Іванівна; Чечуга, Сергій Броніславович; Zhuk, Svitlana Ivanivna; Chechuha, Serhii Broniskavovych (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до акушерства і може бути використаний для розродження вагітних з гіпертензивними станами.
  • Сторожук, Борис Григорович; Данильчук, Ігор Віталійович; Storozhuk, Borys Hryhorovych; Danylchuk, Ihor Vitaliiovych (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини зокрема, до експериментальної кардіології і може застосовуватись для моделювання адгезивного локального перикардиту при гострому інфаркті міокарду в зоні ураження серцевого м'язу.
  • Нагайчук, Василь Іванович; Макац, Володимир Геннадійович; Нагайчук, Вікторія Василівна (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до комбустіології і може бути використаний для біоактивації ауто - ксенодермотрансплантатів та інших біологічних тканин.
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Лойко, Евген Евгенович; Шапринський, Евген Володимирович; Гришко, Володимир Григорович; Айман Рашид (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медичної техніки, а саме для реабілітації людей з явищами млявого парезу кінцівок, після перелому кісток в стадії консолідації останніх, а також при розсіяному склерозі і інших захворюваннях, які ...
  • Степанюк, Георгій Іванович; Сергєєв, Сергій Валерійович; Безпалько, Людмила Василівна; Шаламай, Анатолій Севастьянович; Stepaniuk, Heorhii Ivanovych; Serheev, Serhii Valeriovych; Bezpalko, Liudmyla Vasylivna; Shalamai, Anatolii Sevastianovych (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме - до фармакології, і стосується застосування лікувальних засобів для терапії запальних процесів печінки.
  • Жученко, Олександр Сергійович; Zhuchenko, Oleksandr Serhiiovych (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до урологи, і може використовуватись при відновленні прохідності і пасажу сечі після резекції незначної ділянки сечоводу та формуванні анастомозу між його відрізками по типу кінець ...

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис