Патенти: останні внесення

  • Жук, Петро Михайлович; Плотиця, Віктор Іванович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема, до травматології та ортопедії та призначений для синтезу внутрішньої кісточки великогомілкової кістки.
  • Школьніков, Володимир Семенович; Гацький, Олександр Олександрович; Ольхов, Валерій Михайлович (Укрпатент, 2005)
    Запропонована корисна модель „Затискач провідниковий нейрохірургічний" відноситься до практичної медицини. Вона може використовуватися у клінічній практиці, зокрема, у нейрохірургії для виведення провідника-запобіжника з ...
  • Ямчук, Марина Миколаївна; Каюк, Віталій Григорович; Міронюк, Ірина Іванівна (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до гінекології і може бути використана у випадках, де є необхідність у лікуванні хворих на рак шийки матки з метастазами в клубові лімфовузли.
  • Годлевський, Аркадій Іванович; Каніковський, Олег Євгенович; Саволюк, Сергій Іванович; Hodlevskyi, Arkadii Ivanovych; Kanikovskyi, Oleh Yevhenovych; Savoliuk, Serhii Ivanovych (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії, а саме до способу консервативного лікування гострого панкреатиту. Може бути використана як в комплексі ініціальної базисної консервативної терапії гострого ...
  • Антонець, Тетяна Іванівна; Гунас, Ігор Валерійович; Сергета, Ігор Володимирович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель належить до медицини, а саме до її педіатричної галузі, і стосується оцінки особливостей виникнення та поширення алергічних ринітів серед осіб підліткового віку, що мешкають в умовах сучасного міста, на ...
  • Півторак, Володимир Ізяславович; Булько, Микола Петрович; Бурков, Микола Валентинович; Богачук, Сергій Григорович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, і зокрема до приладів для моделювання кишкової непрохідності.
  • Зайцева, Кристина Анатоліївна; Сергета, Ігор Володимирович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до профілактичної медицини, зокрема, до гігієни дітей, підлітків та молоді, і може застосовуватися для проведення експрес-оцінки особливостей реагування організму підлітків у відповідь на зміни ...
  • Гуменюк, Костянтин Віталійович; Покидько, Марія Іванівна; Драчевський, Микола Петрович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до хірургії і може бути використана при хірургічному малоінвазивному лікуванні хворих на цироз печінки на початкових стадіях захворювання, з метою стимуляції регенерації печінки.
  • Зябченко, Іван Стахович; Коноплицький, Віктор Сергійович; Заболотний, Валентин Захарович; Півторак, Володимир Ізяславович; Якименко, Олександр Григорович; Бойчук, Антоніна Ярославівна (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до ортопедії та травматології дитячого віку і може бути використаний для лікування дисплазії кульшових суглобів та вродженого звиху стегна.
  • Акчурін, Олег Маратович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до педіатрії, дитячої нефрології та дитячої вегетології.
  • Поліщук, Олександр Миколайович; Polischuk, Oleksandr Mykolaiovych (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії, і може бути використаний при хірургічному лікуванні перитоніту та кишкової непрохідності.
  • Чернобровий, Вячеслав Миколайович; Вехбе, Махмуд Айят; Заїка, Сергій Володимирович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до гастроентерології і може бути використаний для діагностики кислотного гастроезофагеального рефлюксу у хворих на пептичну виразку дванадцятипалої кишки з рефлюкс-езофагітом.
  • Гунас, Ігор Валерійович; Дмітрієв, Микола Олександрович; Hunas, Ihor Valeriiovych; Dmytriiev, Mykola Oleksandrovych (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель належить до медицини, а саме до стоматології, стосується визначення біометричних параметрів індивідуальної нормальної форми зубної дуги на основі аналізу одонтометричних, фотометричних та кефалометричних ...
  • Черноброва, Олена Іванівна (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема гематології, і стосується лікування переданемічних станів.
  • Салдан, Йосип Романович; Присяжна, Світлана Василівна; Cалдан, Юлія Йосипівна; Палій, Віктор Гордійович; Палій, Дмитро Володимирович; Saldan, Yosyp Romanovych; Prysiazhna, Svitlana Vasylivna; Saldan, Yuliia Yosypivna; Palii, Viktor Hordiovych; Palii, Dmytro Volodymyrovych (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до галузі медицини і може бути використана при проведенні пластичних і реконструктивних операцій на поверхні ока.
  • Жученко, Павло Сергійович; Жученко, Сергій Павлович; Zhuchenko, Pavlo Serhiiovych; Zhuchenko, Serhii Pavlovych (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії і може використовуватись при відновленні прохідності і пасажу жовчі від жовчних протоків печінки до порожньої (дванадцятипалої) кишки після резекції ділянки ...
  • Григоренко, Петро Петрович; Ропотан, Андрій Григорович; Якубовський, Анатолій Феліксович; Григоренко, Анатолій Петрович; Богачов, Едуард Ігорович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до акушерства і може бути застосована при природному розродженні жінок з рубцем на матці після кесаревого розтину в минулому.
  • Жученко, Павло Сергійович; Жученко, Сергій Павлович; Zhuchenko, Pavlo Serhiiovych; Zhuchenko, Serhii Pavlovych (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії і може використовуватись при утворенні тимчасової стоми порожнистих органів черевної порожнини.
  • Бондарєв, Андрій Дмитрович; Кіщук, Василь Васильович; Гунько, Петро Маркович; Коваль, Віктор Михайлович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії та ендоскопії і може застосовуватись для діагностики захворювань трахеобронхіального дерева та проведення ендоскопічних та хірургічних маніпуляцій в дихальних шляхах.
  • Годлевський, Аркадій Іванович; Кацал, Віталій Анатолійович; Саволюк, Сергій Іванович; Hodlevskyi, Arkadii Ivanovych; Katsal, Vitalii Anatoliiovych; Savoliuk, Serhii Ivanovych (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії, а саме до способу проведення передопераційного періоду при розповсюдженому гнійному перитоніті.

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис