Патенти: останні внесення

  • Незгода, Ірина Іванівна; Рикало, Надія Анатоліївна; Nezhoda, Iryna Ivanivna; Rykalo, Nadia Anatoliivna (Укрпатент, 2004)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до розділу "Інфекційні захворювання". Може мати застосовування для етіологічного лікування гострих кишкових інфекцій, викликаних патогенними та умовно-патогенними збудниками.
  • Коробко, Олена Анатоліївна; Маленький, Василь Павлович; Нечипорук, Сергій Васильович (Укрпатент, 2004)
    Корисна модель відноситься до медицини і може бути використана в лікуванні хворих на бронхіальну астму.
  • Мазорчук, Борис Федорович; Чайка, Григорій Васильович; Таран, Оксана Анатоліївна; Яремчук, Лілія Вікторівна (Укрпатент, 2004)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до лікарських засобів, що підсилюють скорочення матки. Він може бути використаний для викликання пологів і посилення скорочувальної діяльності матки.
  • Яремчук, Лілія Вікторівна; Мазорчук, Борис Федорович; Жученко, Петро Григорович; Чайка, Григорій Васильович (Укрпатент, 2004)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до акушерства і може бути використана при зашиванні пологових травм промежини, піхви, епізіотомних ран.
  • Яремчук, Лілія Вікторівна; Тужанський, Станіслав Євгенович; Мазорчук, Борис Федорович (Укрпатент, 2004)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до акушерства, і може бути використаний для прискорення репаративних процесів в ранах промежини, піхви, шийки матки, а також при лікуванні інших захворювань методом низько інтенсивної ...
  • Годлевський, Аркадій Іванович; Кацал, Віталій Анатолійович; Саволюк, Сергій Іванович; Жмур, Андрій Анатолійович; Годлевська, Наталія Аркадіївна; Hodlevskyi, Arkadii Ivanovych; Katsal, Vitalii Anatoliiovych; Savoliuk, Serhii Ivanovych; Zhmur, Andrii Anatoliovych; Godlevska, Natalia Arkadiivna (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медичної техніки, а саме - до пристроїв абдомінальної хірургії при перитоніті та кишковій непрохідності.
  • Коньков, Дмитро Геннадійович; Степанюк, Георгій Іванович; Белканія, Георгій Север'янович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель стосується області медицини, а саме, інструментальних способів діагностики загоєння експериментальних асептичних ран шкіри, зокрема, трафаретних, лінійних та опікових ран з показниками електрометрії шкіри.
  • Коньков, Дмитро Геннадійович; Степанюк, Георгій Іванович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме, до способів оцінки репаративної дії медикаментозних препаратів при лікуванні ранових пошкоджень, зокрема, по оцінці міцності післяопераційного рубця.
  • Барило, Олександр Семенович; Палій, Гордій Кіндратович; Геращенко, Ігор Іванович; Barylo, Oleksandr Semenovych; Palii, Hordii Kindratovych; Heraschenko, Ihor Ivanovych (Укрпатент, 2004)
    Корисна модель відноситься до медицини, стосується нових технологій лікування на основі озонотерапії і застосування синтетичних високодисперсних кремнеземів і поліорганосилоксанів, які мають високу раноцілющу здатність, і ...
  • Барило, Олександр Семенович; Barylo, Oleksandr Semenovych (Укрпатент, 2004)
    Корисна модель відноситься до медицини, стосується нових технологій лікування на основі озонотерапії і іонів срібла, які мають високу раноцілющу здатність, і може бути використана у гнійній щелепно-лицевій хірургії.
  • Даценко, Андрій Васильович; Годлевський, Аркадій Іванович (Укрпатент, 2004)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме хірургії і може бути використана при виконанні оперативних втручань на органах черевної порожнини.
  • Превар, Анатолій Петрович (Укрпатент, 2004)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до загальної хірургії і може бути застосований при лікуванні гнійних ран в якості методу спостереження за динамікою репараційних процесів в рані та оцінки ефективності ...
  • Токарчук, Надія Іванівна; Бережний, В'ячеслав Володимирович; Tokarchuk, Nadiia Ivanivna; Berezhnyi, Vischaslav Volodymyrovych (2004)
    Спосіб відноситься до галузі медицини, а саме до педіатрії, до методів медикаментозної терапії і може бути використаним для корекції імунологічних порушень дитячого організму.
  • Савченко, Наталя Петрівна; Яковлева, Ольга Олександрівна (Укрпатент, 2004)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до кардіології, і може бути використаний при лікуванні хворих на ішемічну хворобу серця на фоні порушення едотеліальної дисфункції з підвищеним рівнем ліпідів крові.
  • Незгода, Ірина Іванівна; Рикало, Надія Анатоліївна; Слободянюк, Тетяна Миколаївна (Укрпатент, 2004)
    Корисна модель відноситься до медицини, до розділу "Інфекційні захворювання"' та "Педіатрія" і може застосовуватись для лікування і профілактики дисбіотичних розладів кишечнику.
  • Антонець, Тетяна Іванівна; Гунас, Ігор Валерійович; Сергета, Ігор Володимирович; Клімас, Лариса Андріївна (Укрпатент, 2005)
    Спосіб прогнозування виникнення сезонних і цілорічних алергічних ринітів у міських підлітків різної статі, який полягає у тому, що визначають дерматогліфічні показники та еритроцитарні антигени крові, проводять покроковий ...
  • Мороз, Василь Максимович; Липницький, Тарас Миколайович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до кардіології, і стосується лікування аритмій серця та попередження їх побічних ефектів.
  • Дмитренко, Ігор Васильович; Кіщук, Василь Васильович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме оториноларинголог і може бути використана при лікуванні рубцевих звужень носоглотки у хворих на склерому.
  • Каніковський, Олег Євгенович; Годлевський, Аркадій Іванович; Приндюк, Сергій Іванович; Рижій, Павло Володимирович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медичної техніки, а саме до пристроїв абдомінальної хірургії і може бути використана у лікуванні хворих з розповсюдженим перитонітом та гострою непрохідністю кишківника.
  • Скупий, Олег Михайлович; Юрець, Сергій Сергійович; Загоруйко, Олег Дмитрович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема, до хірургії, а саме до способів регіонарного тромболізису венозних тромбозів системи нижньої порожнистої вени.

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис