Патенти: останні внесення

  • Мітюк, Олексій Іванович; Mitiuk, Oleksiy Ivanovych (Укрпатент, 2000)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до хірургії, стосується лікувальних пов'язок і може бути використаний для регульованої компресії тканин кінцівок, тулуба.
  • Жученко, Сергій Павлович; Герасименко, Володимир Григорович; Архипчук, Юрій Віталійович; Рева, Анатолій Іванович; Дмитренко, Валентин Дмитрович; Лепетюх, Оксана Юр'ївна; Zhuchenko, Serhii Pavlovych; Herasymenko, Volodymyr Hrygorovych; Arkhypchuk, Yurii Vitaliovych; Reva, Anatoliy Ivanovych; Dmytrenko, Valentyn Dmytrovych; Lepetiukh, Oksana Yuriivna (Укрпатент, 2000)
    Винахід відноситься до медичної техніки, а саме кардіології, призначений для електроімпульсного лікування порушень серцевого ритму.
  • Кузняк, Наталія Богданівна; Kuzniak, Natalia Bohdanivna (Укрпатент, 2000)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до хірургічної стоматології. Він призначений для лікування альвеолітів і може бути використаний для лікування інших ран.
  • Погорілий, Василь Васильович; Кукуруза, Юрій Петрович; Назаренко, Іван Григорович; Гончарук, Василь Григорович; Pohorilyi, Vasyl Vasyliovych; Kukuruza, Yurii Petrovych; Nazarenko, Ivan Hryhorovych; Honcharuk, Vasyl Hryhorovych (Укрпатент, 2000)
    Винахід відноситься до області медицини, а саме до хірургії дитячого віку.
  • Погорілий, Василь Васильович; Pohorilyi, Vasyl Vasyliovych (Укрпатент, 2000)
    Винахід відноситься до області медицини, а саме до хірургії дитячого віку.
  • Костюк, Григорій Якович; Годлевський, Аркадій Іванович; Каніковський, Олег Євгенович; Пилявець, Олександр Захарович (Укрпатент, 2000)
    Запропонований винахід відноситься до медицини, зокрема до способів катетеризації порожнини малого чепця. Він призначений і може бути використаний при лікуванні гострих і хронічних запальних процесів у підшлунковій залозі.
  • Годлевський, Аркадій Іванович; Каніковський, Олег Євгенович; Пилявець, Олександр Захарович; Hodlevskyi, Arkadii Ivanovych; Kanikovskyi, Oleh Yevhenovych; Pyliavets, Oleksandr Zakharovych (Укрпатент, 2000)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до способів лікування гострого деструктивного панкреатиту. Він призначений і може використовуватись при хірургічному лікуванні гострих запальних деструкцій підшлункової залози.
  • Годлевський, Аркадій Іванович; Каніковський, Олег Євгенович; Шапринський, Володимир Олександрович; Hodlevskyi, Arkadii Ivanovych; Kanikovskyi, Oleh Yevhenovych; Shaprynskyi, Volodymyr Oleksandrovych (Укрпатент, 1998)
    Запропонований винахід відноситься до медицини, зокрема до способів лікування гострого деструктивного панкреатиту. Він призначений і може бути використаний при хірургічному лікуванні гострих запальних процесів у підшлунковій ...
  • Біктіміров, Віктор Васильович; Палій, Гордій Кіндратович; Степанюк, Георгій Іванович; Ковальчук, Валентин Петрович; Вільцанюк, Олександр Опанасович; Biktimirov, Viktor Vasyliovych; Palii, Hordii Kindratovych; Stepaniuk, Heorhii Ivanovych; Kovalchuk, Valentyn Petrovych; Viltsaniuk, Oleksandr Opanasovych (Укрпатент, 1998)
    Винахід відноситься до медицини, а саме фармакології, і може бути використаний як бактерицидний і фунгіцидний засіб з імуностимулюючою дією в фармакотерапії захворювань, що проходять з імунодефіцитом.
  • Герасименко, Володимир Григорович; Пеньковий, Василь Іванович; Нікольський, Олег Всеволодович; Архіпчук, Юрій Віталійович; Рева, Анатолій Іванович (Укрпатент, 1998)
    Пристрій відноситься до медичної техніки, а саме до шприців для внутрігортанних вливань лікарських речовин в піднебінні мигдалини.
  • Костюк, Григорій Якович; Годлевський, Аркадій Іванович; Каніковський, Олег Євгенович; Пилявець, Олександр Захарович; Kostiuk, Hryhorii Yakovych; Hodlevskyi, Arkadii Ivanovych; Kanikovskyi, Oleh Yevhenovych; Pyliavets, Oleksandr Zakharovych (Укрпатент, 1998)
    Запропонований винахід відноситься до медицини, зокрема до способів лікування гострого деструктивного панкреатиту. Він призначений і може бути використаний при лікуванні гострих запальних процесів у підшлунковій залозі.
  • Кириченко, Дмитро Федорович; Кириченко, Павло Дмитрович (Укрпатент, 1998)
    Винахід належить до медицини І може бути застосованим в практичній діяльності лікарів-інфекціоністів.
  • Кириченко, Дмитро Федорович; Кириченко, Павло Дмитрович (Укрпатент, 1998)
    Винахід належить до медицини і може бути застосованим в практичній діяльності лікарів-інфекціоністів.
  • Товмасян, Віген Володимирович (Укрпатент, 1998)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до травматології та може бути використаний для зшивання сухожиль при різаних ранах кисті.
  • Підгаєцький, Віталій Михайлович; Глухманюк, Віктор Миколайович (Укрпатент, 1998)
    Винахід відноситься до медицини і може бути використаний в травматології та ортопедії як додаток до дистракційно-комресійного апарату Ілізарова.
  • Шапаренко, Павло Пилипович; Фіщенко, Володимир Олександрович; Костюк, Володимир Григорович; Кисіль, Ігор Юр'євич (Укрпатент, 1998)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до травматології і ортопедії, і стосується способів оперативного лікування звичного вивиху плеча.
  • Герасименко, Володимир Григорович; Нікольський, Олег Всеволодович; Пеньковий, Василь Іванович; Шапринський, Володимир Олександрович; Дмитренко, Валентин Дмитрович (Укрпатент, 1997)
    Винахід належить до медичної техніки. Пристрій містить перехрещені шарнірно з’єднані бранші щипців з губками для утримування чужорідного тіла. Він оснащений розширеною паралельно щипцям пластиною, що пересувається за ...
  • Жебель, Вадим Миколаєвич; Каплун, Валентина Апполінарієвна; Жебель, Вадим Николаевич; Каплун, Валентина Апполинарьевна (Укрпатент, 1997)
    Винахід належить до медицини, зокрема до способу диференційованого призначення лікарських засобів. Спосіб реалізують шляхом дослідження сироватки крові і еритроцитів. Визначають показники спектроліпідів та ліпопротеїнів ...
  • Одарченко, Сергій Петрович; Півторак, Володимир Ізяславович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до онкології і може застосовуватися для профілактики неспроможності колоанального анастомозу та ліквідації анального нетримання калу в ранньому післяопераційному періоді після ...
  • Пипа, Лариса Володимирівна; Крамарев, Сергій Олександрович; Григоренко, Петро Петрович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до педіатрії, дитячих інфекцій, акушерства і гінекології і може бути використаний для ранньої діагностики гострої токсоплазмозної інфекції.

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис