Патенти: останні внесення

  • Форманчук, Тетяна Володимирівна; Годлевський, Аркадій Іванович; Форманчук, Андрій Миколайович; Formanchuk, Tetiana Volodymyrivna; Hodlevskyi, Arkadii Ivanovych; Formanchuk, Andrii Mykolaiovych (Укрпатент, 2007)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії, і може бути використана для дренування післяопераційної порожнини між алоімплантатом та підшкірно-жировою клітковиною після пластики грижових воріт. Вона призначена ...
  • Осійський, Іван Юрійович; Osiiskyi, Ivan Yuriovych (Укрпатент, 2007)
    Корисна модель належить до медицини, зокрема до торакальної хірургії, фтизіатрії та пульмонології і може бути використана для профілактики залишкових плевральних порожнин в післяопераційному періоді у хворих, оперованих з ...
  • Форманчук, Тетяна Володимирівна; Годлевський, Аркадій Іванович; Formanchuk, Tetiana Volodymyrivna; Hodlevskyi, Arkadii Ivanovych (Укрпатент, 2007)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії, і може бути використана для рівномірного затягнення вузлів при ушиванні тканин.
  • Жук, Петро Михайлович; Філоненко, Євген Андрійович; Гребенюк, Дмитро Ігорович; Zhuk, Petro Mykhailovych; Filonenko, Yevhen Andriovych; Hrebeniuk, Dmytro Ihorovych (Укрпатент, 2007)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до ортопедії і травматології і може бути використана в стимуляції репаративної регенерації дефектів кісткової тканини.
  • Дзекан, Ольга Василівна; Сєркова, Валентина Костянтинівна; Dzekan, Olha Vasylivna; Sierkova, Valentyna Kostiantynivna (Укрпатент, 2007)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до кардіології і може бути використана для оцінки симпатикопарасимпатичного балансу в загальному вегетативному тонусі у хворих на ішемічну хворобу серця та гіпертонічну хворобу.
  • Сергета, Ігор Володимирович; Редько, Тетяна Георгіївна; Дмітрієв, Микола Олександрович; Serheta, Ihor Volodymyrovych; Redko, Tetiana Heorhiivna; Dmytriiev, Mykola Oleksandrovych (Укрпатент, 2007)
    Корисна модель належить до медицини, а саме до психіатрії і медичної психології, стосується прогностичного моделювання на підставі використання статистичних моделей імовірності виникнення та ступеня вираження клінічної ...
  • Геращенко, Ігор Іванович; Мішина, Людмила Геннадіївна; Салдан, Юлія Йосипівна; Heraschenko, Ihor Ivanovych; Mishyna, Liudmyla Hennadiivna; Saldan, Yuliia Yosypivna (Укрпатент, 2007)
    Корисна модель належить до лікарських форм на основі синтетичного високодисперсного діоксиду кремнію (ВДК), який має високу раноцілющу здатність, що може бути використано у офтальмологічній практиці для лікування запальних ...
  • Степанюк, Георгій Іванович; Ходаківський, Олексій Анатолійович; Денисюк, Ольга Миколаївна; Степанюк, Наталія Георгіївна; Ягупольський, Лев Мойсейович; Петко, Кирило Ігорович; Малетіна, Ірина Ісаківна; Stepaniuk, Heorhii Ivanovych; Khodakivskyi, Oleksii Anatoliovych; Denysiuk, Olha Mykolaivna; Stepaniuk, Nataliya Heorhiivna; Yahupolskyi, Lev Moiseiovych; Petko, Kyrylo Ihorovych; Maletina, Iryna Isakivna (Укрпатент, 2007)
    Корисна модель належить до медицини, і стосується застосування N-(-4дифторометоксифеніл)-N'-1,2,2-триметилпропілN"-ціаногуанідину (Флокаліну), як засобу зі стимулюючою дією на мозковий кровотік.
  • Осійський, Іван Юрійович; Osiiskyi, Ivan Yuriovych (Укрпатент, 2007)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до фтизіатрії, пульмонології та торакальної хірургії і може бути використана для профілактики і лікування гнійних ускладнень післяопераційних ран у оперованих з приводу ...
  • Жорняк, Павло Валентинович; Костюк, Григорій Якович; Zhorniak, Pavlo Valentynovych; Kostiuk, Hryhorii Yakovych (Укрпатент, 2007)
    Корисна модель відноситься до медицини і, зокрема, до хірургії та може застосовуватись при формуванні шлунково-кишкових анастомозів.
  • Вільцанюк, Ірина Олександрівна; Хуторянський, Михайло Олександрович; Геращенко, Ігор Іванович; Вільцанюк, Олександр Афанасійович; Viltsaniuk, Iryna Oleksandrivna; Khutorianskyi, Mykhailo Oleksandrovych; Heraschenko, Ihor Ivanovych; Viltsaniuk, Oleksandr Afanasiiovych (Укрпатент, 2007)
    Корисна модель відноситься до медицини і може бути використаний при всіх станах коли розвивається синдром ентеральної недостатності.
  • Баранова, Ірина Володимирівна; Самосюк, Іван Захарович; Baranova, Iryna Volodymyrivna; Samosiuk, Ivan Zakharovych (Укрпатент, 2007)
    Корисна модель належить до медицини, зокрема до фізіотерапії, терапії та кардіології, і може використовуватись в комплексному лікуванні гіпертонічної хвороби.
  • Фомін, Олександр Олександрович; Конопліцький, Денис Вікторович; Конопліцький, Віктор Сергійович; Fomin, Oleksandr Oleksandrovych; Konoplitskyi, Denys Viktorovych; Pivtorak, Volodymyr Iziaslavovych (Укрпатент, 2008)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до урології і може бути використана для створення міхурово-сечовідного рефлюксу в експерименті.
  • Фомін, Олександр Олександрович; Конопліцький, Денис Вікторович; Конопліцький, Віктор Сергійович; Fomin, Oleksandr Oleksandrovych; Konoplitskyi, Denys Viktorovych; Pivtorak, Volodymyr Iziaslavovych (Укрпатент, 2008)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до урології і може бути використана для лікування міхурово-сечовідного рефлюксу, який обумовлений як вродженою недостатністю замикального апарату сечовідних отворів, так і ...
  • Паламарчук, Юрій Павлович; Погорілий, Василь Васильович; Конопліцький, Віктор Сергійович; Якименко, Олександр Григорович; Фомін, Олександр Олександрович; Бойко, Георгій Андрійович; Гончарук, Віктор Борисович; Берцун, Костянтин Тихонович; Конопліцький, Денис Вікторович; Palamarchuk, Yurii Pavlovych; Pohorilyi, Vasyl Vasyliovych; Pivtorak, Volodymyr Iziaslavovych; Yakymenko, Oleksandr Hryhorovych; Fomin, Oleksandr Oleksandrovych; Boiko, Heorhii Andriiovych; Honcharuk, Viktor Borysovych; Bertsun, Kostiantyn Tykhonovych; Konoplitskyi, Denys Viktorovych (Укрпатент, 2008)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до абдомінальної хірургії і може бути використана для корекції вісцеро-абдомінальної диспропорції при вроджених вадах розвитку передньої черевної стінки та грудної порожнини ...
  • Чернобровий, В'ячеслав Миколайович; Чернобровий, Віктор В'ячеславович; Chornobrovyi, Viacheslav Mykolaiovych; Chornobrovyi, Viktor Viacheslavovych (Укрпатент, 2008)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема гастроентерології і стосується визначення коливань внутрішньошлункового рН, що є показником моторики шлунково-кишкового тракту (фізіологічних та патологічних рефлюксів).
  • Булавенко, Ольга Василівна; Татарчук, Тетяна Феофанівна; Біктіміров, Віктор Васильович; Bulavenko, Olha Vasylivna; Tatarchuk, Tetiana Feofanivna; Biktimirov, Viktor Vasyliovych (Укрпатент, 2008)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до акушерства і гінекології, а саме до способу діагностики недостатності лютеїнової фази менструального циклу. Може бути використана в комплексній діагностиці недостатності ...
  • Конопліцький, Віктор Сергійович; Погорілий, Василь Васильович; Якименко, Олександр Григорович; Недільська-Гончаренко, Ольга Миколаївна; Зубко, Олена Всеволодівна; Дмітрієв, Дмитро Валерійович; Pivtorak, Volodymyr Iziaslavovych; Pohorilyi, Vasyl Vasyliovych; Yakymenko, Oleksandr Hryhorovych; Nedilska-Honcharenko, Olha Mykolaivna; Zubko, Olena Vsevolodivna; Dmitriiev, Dmytro Valeriiovych (Укрпатент, 2008)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до абдомінальної хірургії і може бути використана для діагностики первинних колоректальних закрепів у дітей, які пов'язані з вадами розвитку структур товстої кишки.
  • Бевз, Геннадій Вікторович; Міщук, Іван Ілліч; Bevz, Hennadii Viktorovych; Mischuk, Ivan Illich (Укрпатент, 2008)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до інтенсивної терапії невідкладних станів і може бути використана як профілактика судомного нападу, що виникає у хворих на правець.
  • Шувалов, Сергій Михайлович; Погоріла, Анна Василівна; Shuvalov, Serhii Mykhailovych; Pohorila, Anna Vasylivna (Укрпатент, 2008)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до стоматології і може бути використана для дослідження пломбувальних матеріалів що використовуються в терапевтичній стоматології а також при лікуванні тимчасових зубів в ...

Search DSpace


Browse

My Account