Перегляд Патенти за автором "Nezhoda, Iryna Ivanivna"

Сортувати: Впорядкувати: Результати:

  • Незгода, Ірина Іванівна; Дизик, Галина Михайлівна; Nezhoda, Iryna Ivanivna; Dyzyk, Halyna Mykhailivna (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема, до розділу "Інфекційні захворювання", і може бути використаний при розробці системи генетичного консультування, диспансеризації, а також для диференційної діагностики інфекційних ...
  • Незгода, Ірина Іванівна; Науменко, Ольга Миколаївна; Обертюх, Юрій Володимирович; Nezhoda, Iryna Ivanivna; Naumenko, Olga Mykolaivna; Obertiukh, Yurii Volodymyrovych (Укрпатент, 2012)
    Спосіб діагностики дисбіозу кишечника у дітей раннього віку, що передбачає проведення мікробіологічного дослідження, який відрізняється тим, що додатково вивчають вміст активних метаболітів - летких жирних кислот та за ...
  • Незгода, Ірина Іванівна; Науменко, Ольга Миколаївна; Макух, Галина Василівна; Тиркус, Марта Ярославівна; Nezhoda, Iryna Ivanivna; Naumenko, Olga Mykolaivna; Makukh, Halyna Vasylivna; Tyrkus, Marta Yaroslavivna (Укрпатент, 2013)
    Спосіб діагностики первинної лактазної недостатності у дітей раннього віку з ротавірусною інфекцією, що передбачає проведення молекулярно-генетичного дослідження, який відрізняється тим, що встановлюють поліморфізм 13910 ...
  • Незгода, Ірина Іванівна; Рикало, Надія Анатоліївна; Nezhoda, Iryna Ivanivna; Rykalo, Nadia Anatoliivna (Укрпатент, 2004)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до розділу "Інфекційні захворювання". Може мати застосовування для етіологічного лікування гострих кишкових інфекцій, викликаних патогенними та умовно-патогенними збудниками.
  • Кириленко, Вадим Арсенійович; Незгода, Ірина Іванівна; Онуфрійчук, Олена Сергіївна; Kyrylenko, Vadym Aresniiovych; Nezhoda, Iryna Ivanivna; Onufriichuk, Olena Serhiivna (Укрпатент, 2001)
    Винахід належить до медицини за розділом інфекційні захворювання і стосується лікування менінгіту у дітей раннього віку, викликаного полірезистентними штамами сальмонели тифімуріум.
  • Рикало, Надія Анатоліївна; Незгода, Ірина Іванівна; Рауцкіс, Вітас Антано; Rykalo, Nadia Anatoliivna; Nezhoda, Iryna Ivanivna; Ratsukis, Vitas Antano (Укрпатент, 2009)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до розділу експериментальних досліджень. Може мати застосовування для доклінічного випробування лікарських засобів патогенетичної терапії, що використовуються для лікування ...
  • Незгода, Ірина Іванівна; Незгода, Олександр Петрович; Дизик, Галина Михайлівна; Борисенко, Анатолій Васильович; Білогур, Вікторія Володимирівна; Nezhoda, Iryna Ivanivna; Nezhoda, Oleksandr Petrovych; Dyzyk, Halyna Mykhailivna; Borysenko, Anatolii Vasyliovych; Bilohur, Viktoria Volodymyrivna (Укрпатент, 2008)
    Корисна модель відноситься до галузі медицини, зокрема до внутрішніх хвороб, і може бути використана при лікуванні токсичних станів, як у дорослих так і у дітей, обумовлених як патологічними процесами в усіх відділах ...

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис