Перегляд Патенти за автором "Hodlevska, Tetiana Arkadiivna"

Сортувати: Впорядкувати: Результати:

  • Годлевська, Тетяна Аркадіївна; Саволюк, Сергій Іванович; Hodlevska, Tetiana Arkadiivna; Savoliuk, Serhii Ivanovych (Укрпатент, 2007)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії, а саме до консервативних методів лікування та корекції метаболічних порушень, що є етіологічним чинником та супроводжують перебіг хронічного панкреатиту. Може ...
  • Станіславчук, Микола Адамович; Годлевська, Тетяна Аркадіївна; Stanislavchuk, Mykola Adamovych; Hodlevska, Tetiana Arkadiivna (Укрпатент, 2008)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до терапії, а саме до консервативних методів лікування та корекції етіологічних метаболічних порушень, що супроводжують перебіг хронічного панкреатиту.
  • Станіславчук, Микола Адамович; Годлевська, Тетяна Аркадіївна; Stanislavchuk, Mykola Adamovych; Hodlevska, Tetiana Arkadiivna (Укрпатент, 2008)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до терапії, а саме - до методів консервативного лікування хворих на хронічний панкреатит.
  • Годлевський, Аркадій Іванович; Каніковський, Олег Євгенович; Саволюк, Сергій Іванович; Годлевська, Тетяна Аркадіївна; Hodlevskyi, Arkadii Ivanovych; Kanikovskyi, Oleh Yevhenovych; Savoliuk, Serhii Ivanovych; Hodlevska, Tetiana Arkadiivna (Укрпатент, 2003)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до хірурги, а саме до способів профілактики ранньої спайкової кишкової непрохідності Він призначений і може бути використаний при хірургічному лікуванні захворювань та травм органів ...

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис