Перегляд Патенти за назвою

Сортувати: Впорядкувати: Результати:

  • Якименко, Олександр Григорович; Погорілий, Василь Васильович; Конопліцький, Віктор Сергійович (Укрпатент, 2001)
    Винахід відноситься до галузі медицини, зокрема - до хірургії та ортопедії дитячого віку, і може бути застосований для лікування та профілактики патологічних, деструктивних змін в кістках утворюючих кульшовий суглоб.
  • Кукуруза, Юрій Петрович; Герасименко, Володимир Володимирович; Лойко, Євген Євгенович; Kukuruza, Yurii Petrovych; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych; Loiko, Yevhen Yevhenovych (Укрпатент, 2004)
    Пристрій для прошивання грудини та ребер, що містить голку з вирізкою на кінці, який відрізняється тим, що голка виконана конусоподібною, прямою, з вирізкою на початку вістря, встановлена на одному проксимальному кінці ...
  • Мітюк, Олексій Іванович; Mitiuk, Oleksiy Ivanovych (Укрпатент, 2000)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до хірургії, стосується лікувальних пов'язок і може бути використаний для регульованої компресії тканин кінцівок, тулуба.
  • Форманчук, Тетяна Володимирівна; Годлевський, Аркадій Іванович; Formanchuk, Tetiana Volodymyrivna; Hodlevskyi, Arkadii Ivanovych (Укрпатент, 2007)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії, і може бути використана для рівномірного затягнення вузлів при ушиванні тканин.
  • Мороз, Василь Максимович; Чечель, Віктор Володимирович; Власенко, Олег Володимирович; Рокунець, Ігор Леонідович; Йолтухівський, Михайло Володимирович; Moroz, Vasyl Maksymovych; Chechel, Viktor Volodymyrovych; Vlasenko, Oleh Volodymyrovych; Rokunets, Ihor Leonidovych; Yoltukhivskyi, Mykola Volodymyrovych (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медичної техніки, зокрема, нейрофізіологічної і може бути використана для дистанційної передачі електричних потенціалів нейронів при позаклітинній реєстрації в умовах експерименту та під час ...
  • Британчук, Ростислав Васильович; Жученко, Павло Сергійович; Шапринський, Євген Володимирович (Укрпатент, 2007)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії і може бути використана для лікування розповсюджених форм гострого гнійного перитоніту шляхом запрограмованої лапаростомі
  • Воровський, Олег Олегович; Базяк, Анатолій Миколайович; Vorovskyi, Oleh Olehovych; Baziak, Anatolii Mykolaiovych (Укрпатент, 2012)
    Пристрій для ушивання невеликих дефектів (W1) передньої черевної стінки при лапароскопічних втручаннях, що містить голку Дюфо, до якої за допомогою гвинта прифіксована рукоятка для заведення голки в черевну порожнину, в ...
  • Горшков, Сергій Михайлович; Дерепа, Сергій Вікторович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медичної техніки, а саме до пристроїв для фоноартрографії скронево-нижньощелепного суглоба.
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Григор'єв, Андрій Сергійович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych; Hryhoriev, Andrii Serhiiovych (Укрпатент, 2008)
    Пристрій для формування умовно-рефлекторного стереотипу при корекції різних видів порушення постави у дітей та підлітків, що має систему закріплення елементів пристрою на пацієнті, сигналізатор, переривач контактів, ...
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Григор'єв, Андрій Сергійович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych; Hryhoriev, Andrii Serhiiovych (Укрпатент, 2003)
    Винахід відноситься до медичної техніки, а саме до пристроїв, які формують умовнорефлекторні стереотипи при корекції різних видів порушення постави у дітей та підлітків.
  • Кулик, Анатолій Ярославович; Ревенок, Віктор Іванович; Гладко, Євгеній Костянтинович (Укрпатент, 2020)
    Корисна модель належить до медичної техніки, а саме до пристроїв для ендоскопів, і може бути використана при фіброгастроскопії, наприклад, при підвищеній чутливості ротоглотки або її ураженні.
  • Горленко, Олександр Васильович; Андрушко, Микола Валентинович; Horlenko, Oleksandr Vasyliovych; Andrushko, Mykola Valentynovych (Укрпатент, 2001)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до хірургічної стоматології, розділу травматологія та призначений для проведення репозиції і мобілізації відламків на верхній і нижній щелепах.
  • Шульга, Дмитро Іванович; Лойко, Євген Євгенович; Погорілий, Василь Васильович; Сасюк, Анатолій Іванович; Shulha, Dmytro Ivanovych; Loiko, Yevhen Yevhenovych; Pohorilyi, Vasyl Vasyliovych; Sasiuk, Anatolii Ivanovych (Укрпатент, 2015)
    Пристрій для хірургічної корекції кілеподібної деформації грудної клітки, що містить пластину з отворами на одному кінці, який відрізняється тим, що виготовляють пластину із сплаву ВТ-20, її краї закруглені по всьому ...
  • Жученко, Павло Сергійович; Шапринський, Євген Володимирович; Біктіміров, Олексій Вікторович; Zhuchenko, Pavlo Serhiiovych; Shaprynskyi, Yevgen Volodymyrovych; Biktimirov, Oleksii Viktorovych (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медичної техніки, а саме до хірургії і може застосовуватись для швидкого зшивання м’яких тканин.
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Герасименко, Володимир Григорович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych; Herasymenko, Volodymyr Hryhorovych (Укрпатент, 2012)
    Пристрій до столу для лікування та профілактики захворювань хребта, що містить стільницю, підлокітники, регулятор висоти, який відрізняється тим, що мала стільниця прикріплена до столу, має прорізь для паперу, регулятор ...
  • Ющенко, Тетяна Іванівна; Слюсар, Оксана Андріївна; Ліман, Надія Сергіївна; Yuschenko, Tetiana Ivanivna; Sliusar, Oksana Andriivna; Lyman, Nadia Serhiivna (Укрпатент, 2013)
    Протизапальний засіб містить ефірні олії евкаліпту та лаванди, тваринний жир, віск медичний, спирт етиловий, соснову смолу, цинку оксид, ланолін, муку пшеничну. Корисна модель належить до фармації, а саме до біологічно ...
  • Добровольський, Василь В'ячеславович; Столярчук, Олександр Олександрович (Укрпатент, 2001)
    Винахід відноситься до медицини, зокрема до фармакології і стосується протифібриляторних препаратів.
  • Кулигіна, Валентина Миколаївна; Kulyhina, Valentyna Mykolaivna (Укрпатент, 2001)
    Даний винахід відноситься до галузі стоматології, а саме: до засобів для лікування та профілактики запальних та деструктивних захворювань губ.
  • Бойко, Валерій Володимирович; Шапринський, Володимир Олександрович; Шапринський, Євген Володимирович; Boiko, Valerii Volodymyrovych; Shaprynskyi, Volodymyr Oleksandrovych; Shaprynskyi, Yevgen Volodymyrovych (Укрпатент, 2013)
    Пульсоксиметричний датчик містить корпус, світлогенеруючий та світлопоглинаючий елементи, з'єднувальні кабельні провідники. Світлогенеруючий та світлопоглинаючий елементи закріплені на вершині зігнутих бранш шлункового ...
  • Керничний, Віталій Володимирович; Суходоля, Анатолій Іванович; Kernychnyi, Vitalii Volodymyrovych; Sukhodolia, Anatolii Ivanovych (Укрпатент, 2010)
    Корисна модель відноситься до медичної техніки, а саме до приладів для вимірювання та реєстрації ступеня насичення киснем гемоглобіну артеріальної крові та частоти серцевих скорочень і може бути використана при операціях ...

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис