Перегляд Патенти за назвою

Сортувати: Впорядкувати: Результати:

  • Герасименко, Володимир Володимирович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych (Укрпатент, 2003)
    Винахід відносяться до медичної техніки, а саме до ортопедичних пристроїв.
  • Жученко, Сергій Павлович; Герасименко, Володимир Григорович; Нікольський, Олег Всеволодович; Пеньковий, Василь Іванович; Дмитренко, Валентин Дмитрович; Рева, Анатолій Іванович (Укрпатент, 1998)
    Винахід відноситься до медичної техніки, а саме до хірургічного інструментарію, який використовується в отоларингології.
  • Дмитренко, Ігор Васильович; Кіщук, Василь Васильович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме оториноларинголог і може бути використана при лікуванні рубцевих звужень носоглотки у хворих на склерому.
  • Геращенко, Ігор Іванович; Мішина, Людмила Геннадіївна; Салдан, Юлія Йосипівна; Heraschenko, Ihor Ivanovych; Mishyna, Liudmyla Hennadiivna; Saldan, Yuliia Yosypivna (Укрпатент, 2007)
    Корисна модель належить до лікарських форм на основі синтетичного високодисперсного діоксиду кремнію (ВДК), який має високу раноцілющу здатність, що може бути використано у офтальмологічній практиці для лікування запальних ...
  • Варченко, Олександр Володимирович; Varchenko, Oleksandrivna Volodymyrovych (Укрпатент, 2013)
    Паста для лікування захворювань пародонта та слизової оболонки порожнини рота, яка містить препарати антибактеріальної, протизапальної дії рифампіцин, метронідазол, флюконазол, знеболювальної дії анестезин, вітаміни ...
  • Погорілий, Василь Васильович; Pohorilyi, Vasyl Vasyliovych (Укрпатент, 2000)
    Винахід відноситься до області медицини, а саме до хірургії дитячого віку.
  • Фіщенко, Володимир Олександрович; Ладонько, Юлій Леонідович; Fischenko, Volodymyr Oleksandrovych; Ladon’ko, Yilii Leonidovych (Укрпатент, 2001)
    Винахід відноситься до медичної техніки і може бути використаний в травматології та ортопедії для збільшення стабільності фіксації переломів виростків великогомілкової кістки.
  • Ладонько, Юлій Леонідович; Столярчук, Володимир Савович; Ladon’ko, Yilii Leonidovych; Stoliarchuk, Volodymyr Savovych (Укрпатент, 2001)
    Винахід відноситься до медичної техніки і може бути використаний в травматології та ортопедії для збільшення стабільності фіксації переломів «плато» великогомілкової кістки.
  • Чайка, Віталій Григорович; Мунтян, Леонід Максимович; Мунтян, Віталій Леонідович; Chaika, Vitalii Hryhorovych; Muntian, Leonid Maksymovych; Muntian, Vitalii Leonidovych (Укрпатент, 2011)
    Повний знімний пластинковий протез, що має штучні зуби, амортизаційний прошарок та базис, який відрізняється тим, що амортизаційний прошарок заданої товщини (1,0 мм) розміщений в ділянці з'єднання штучних зубів, що мають ...
  • Чайка, Віталій Григорович; Мунтян, Леонід Максимович; Chaika, Vitalii Hryhorovych; Muntian, Leonid Maksymovych (Укрпатент, 2010)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до ортопедичної стоматології, і може бути використана при ортопедичному лікуванні повної втрати зубів
  • Жмудь, Тетяна Михайлівна; Ніколайчук, Володимир Йосипович; Ніколайчук, Дар'я Володимирівна (Укрпатент, 2018)
    Корисна модель належить до медицини та ветеринарії, зокрема до офтальмології і може використовуватись для дослідження морфології мейбомієвих залоз.
  • Степанюк, Георгій Іванович; Коньков, Дмитро Геннадійович; Кобилінська, Валентина Іванівна; Степанюк, Наталія Георгієвна; Шаламай, Анатолій Севастянович; Безпалько, Людмила Василівна; Сова, Євген Олександрович (Укрпатент, 2003)
    Винахід відноситься до медицини та фармації і пов'язаний зі створенням мазі для лікування ран та пошкоджень шкіряного покрову в різних фазах загоювання Мазь може знайти застосування, насамперед, при лікуванні травмованих ...
  • Каніковський, Олег Євгенович; Харчук, Олексій Вікторович; Гнатюк, Юрій Петрович; Kanikovskyi, Oleh Yevhenovych; Kharchuk, Oleksii Viktorovych; Hnatiuk, Yurii Petrovych (Укрпатент, 2011)
    Прилад для виміру тиску в порожнинних органах, що містить трубчастий поліхлорвініловий катетер, з'єднаний з датчиком малого тиску фірми Motorola, що разом з аналого-цифровим перетворювачем виконані в пластиковому корпусі, ...
  • Шапаренко, Павло Пилипович; Школьніков, Володимир Семенович; Качан, Василь Васильович; Гончарук, Віктор Петрович (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до біології та медицини і призначений для вимірювання сили м'язів обертових рухів (супінація та пронація) верхньої кінцівки, як в цілому, так і посегментно.
  • Вільцанюк, Олександр Опанасович; Конопліцький, Віктор Сергійович; Жученко, Сергій Павлович; Біктіміров, Віктор Васильович; Хіміч, Сергій Дмитрович (Укрпатент, 2001)
    Винахід відноситься до медичної техніки і може використовуватись при електротерапії порожнистого органу.
  • Синюченко, Юрій Георгійович; Жук, Петро Михайлович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини і може застосовуватись в травматології для реабілітації хвори з переломами кісток нижніх кінцівок.
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Кукуруза, Юрій Петрович; Лойко, Євген Євгенович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych; Kukuruza, Yurii Petrovych; Loikoс, Yevhen Yevhenovych (Укрпатент, 2004)
    Пристрій для активного дренування гнійно-запальних процесів черевної порожнини, що містить еластичну трубку з дренажними отворами, який відрізняється тим, що всередині зовнішньої еластичної трубки знаходиться еластичний ...
  • Погорілий, Василь Васильович; Кукуруза, Юрій Петрович; Колісник, Петро Федорович; Герасименко, Володимир Володимирович; Pohorilyi, Vasyl Vasyliovych; Kukuruza, Yurii Petrovych; Kolisnyk, Petro Fedorovych; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych (Укрпатент, 2008)
    Корисна модель відноситься до медичної техніки, зокрема до пристроїв контролю за станом постави і може бути використаний водіями для запобігання засинання під час керуванні транспортним засобом.
  • Нагайчук, Василь Іванович; Макац, Володимир Геннадійович; Нагайчук, Вікторія Василівна (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до комбустіології і може бути використаний для біоактивації ауто - ксенодермотрансплантатів та інших біологічних тканин.
  • Герасименко, Володимир Григорович; Пеньковий, Василь Іванович; Нікольський, Олег Всеволодович; Архіпчук, Юрій Віталійович; Рева, Анатолій Іванович (Укрпатент, 1998)
    Пристрій відноситься до медичної техніки, а саме до шприців для внутрігортанних вливань лікарських речовин в піднебінні мигдалини.

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис