Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Бандура, В. М. | |
dc.contributor.author | Марчак, Т. В. | |
dc.contributor.author | Романов, М. О. | |
dc.contributor.author | Жегалюк, О. В. | |
dc.date.accessioned | 2018-05-31T09:59:08Z | |
dc.date.available | 2018-05-31T09:59:08Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Аналіз методів екстрагування для збільшення кількості та підвищення якості олії, вилученої з олійного насіння / В.М.Бандура, Т.В.Марчак, М.О.Романов, О. В.Жегалюк // Вібрації в техніці та технологіях. – 2011. – № 1 (61). – с.106-109. | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/2584 | |
dc.description.abstract | У статті наведені результати досліджень, проведених из насінням ріпака і сої, які відображають можливість екстракції олії із зазначених культур різними розчинниками за різних характеристик екстрагування, що дає розуміння того, які культури доцільніше використовувати для одержання олії, а також відображає найбільш вигідну методику екстрагування для кращого вилучення олії. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.publisher | Вібрації в техніці та технологіях | ru_RU |
dc.subject | соя | ru_RU |
dc.subject | ріпак | ru_RU |
dc.subject | вилучення олії | ru_RU |
dc.subject | екстракція | ru_RU |
dc.subject | розчинники | ru_RU |
dc.subject | кінетика екстрагування | ru_RU |
dc.title | Аналіз методів екстрагування для збільшення кількості та підвищення якості олії, вилученої з олійного насіння | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |