dc.contributor.author |
Бандура, В. М. |
|
dc.contributor.author |
Марчак, Т. В. |
|
dc.contributor.author |
Романов, М. О. |
|
dc.contributor.author |
Жегалюк, О. В. |
|
dc.date.accessioned |
2018-05-31T09:59:08Z |
|
dc.date.available |
2018-05-31T09:59:08Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.citation |
Аналіз методів екстрагування для збільшення кількості та підвищення якості олії, вилученої з олійного насіння / В.М.Бандура, Т.В.Марчак, М.О.Романов, О. В.Жегалюк // Вібрації в техніці та технологіях. – 2011. – № 1 (61). – с.106-109. |
ru_RU |
dc.identifier.uri |
https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/2584 |
|
dc.description.abstract |
У статті наведені результати досліджень, проведених из насінням ріпака і сої, які відображають можливість екстракції олії із зазначених культур різними розчинниками за різних характеристик екстрагування, що дає розуміння того, які культури доцільніше використовувати для одержання олії, а також відображає найбільш вигідну методику екстрагування для кращого вилучення олії. |
ru_RU |
dc.language.iso |
uk_UA |
ru_RU |
dc.publisher |
Вібрації в техніці та технологіях |
ru_RU |
dc.subject |
соя |
ru_RU |
dc.subject |
ріпак |
ru_RU |
dc.subject |
вилучення олії |
ru_RU |
dc.subject |
екстракція |
ru_RU |
dc.subject |
розчинники |
ru_RU |
dc.subject |
кінетика екстрагування |
ru_RU |
dc.title |
Аналіз методів екстрагування для збільшення кількості та підвищення якості олії, вилученої з олійного насіння |
ru_RU |
dc.type |
Article |
ru_RU |