Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Хлєстова, І. В.
dc.contributor.author Браткова, О. Ю.
dc.date.accessioned 2025-04-04T12:59:03Z
dc.date.available 2025-04-04T12:59:03Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Хлєстова І. В. Принципи раціонального харчування для здоров’я студентів-медиків / І. В. Хлєстова, О. Ю. Браткова // Матеріали XVII науково-практичної конференції студентів та молодих вчених. з міжнародною участю “Перший крок у науку–2020”, 8-10 квітня. – Вінниця, 2020. – С. 196. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/9551
dc.language.iso uk_UA_ uk_UA
dc.publisher Матеріали XVII науково-практичної конференції студентів та молодих вчених. з міжнародною участю “Перший крок у науку–2020” uk_UA
dc.subject студенти uk_UA
dc.subject раціональне харчування uk_UA
dc.subject якість харчування uk_UA
dc.title Принципи раціонального харчування для здоров’я студентів-медиків uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Файли цього елементу

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис

Статистика