Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Хлєстова, І. В. | |
dc.contributor.author | Браткова, О. Ю. | |
dc.date.accessioned | 2025-04-04T12:59:03Z | |
dc.date.available | 2025-04-04T12:59:03Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Хлєстова І. В. Принципи раціонального харчування для здоров’я студентів-медиків / І. В. Хлєстова, О. Ю. Браткова // Матеріали XVII науково-практичної конференції студентів та молодих вчених. з міжнародною участю “Перший крок у науку–2020”, 8-10 квітня. – Вінниця, 2020. – С. 196. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/9551 | |
dc.language.iso | uk_UA_ | uk_UA |
dc.publisher | Матеріали XVII науково-практичної конференції студентів та молодих вчених. з міжнародною участю “Перший крок у науку–2020” | uk_UA |
dc.subject | студенти | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | якість харчування | uk_UA |
dc.title | Принципи раціонального харчування для здоров’я студентів-медиків | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |