dc.contributor.author |
Хлєстова, І. В. |
|
dc.contributor.author |
Браткова, О. Ю. |
|
dc.date.accessioned |
2025-04-04T12:59:03Z |
|
dc.date.available |
2025-04-04T12:59:03Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Хлєстова І. В. Принципи раціонального харчування для здоров’я студентів-медиків / І. В. Хлєстова, О. Ю. Браткова // Матеріали XVII науково-практичної конференції студентів та молодих вчених. з міжнародною участю “Перший крок у науку–2020”, 8-10 квітня. – Вінниця, 2020. – С. 196. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/9551 |
|
dc.language.iso |
uk_UA_ |
uk_UA |
dc.publisher |
Матеріали XVII науково-практичної конференції студентів та молодих вчених. з міжнародною участю “Перший крок у науку–2020” |
uk_UA |
dc.subject |
студенти |
uk_UA |
dc.subject |
раціональне харчування |
uk_UA |
dc.subject |
якість харчування |
uk_UA |
dc.title |
Принципи раціонального харчування для здоров’я студентів-медиків |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |