Перегляд Публікації за темою "бібліотечні кадри"

Сортувати: Впорядкувати: Результати:

  • Лозан, С. М. (2016)
    Підвищення якості бібліотечно-інформаційної діяльності бібліотеки ВНМУ ім. М. І. Пирогова вимагає володіння мовою міжнародного спілкування. З нагоди проголошення в Україні Року англійської мови, працівники бібліотеки ...
  • Мельник, М. І. (2015)
    У статті подано роздуми про професію бібліотекаря та професіоналізм бібліотечних працівників, на конкурс літературних творів бібліотечних працівників «Бібліотекар – це звучить гордо».
  • Мельник, М. І. (2017)
    У статті хочемо представити неординарну особистість – Наталію Володимирівну Бойко, бібліотекаря І категорії, яка впродовж 22 років працює в колективі бібліотеки ВНМУ та не перестає дивувати власними творчими роботами.
  • Гулик, І. В. (2018)
    У статті розглянуто основні принципи малопоширеної форми управління - меритократії. А також - можливість впровадження нових методів керівництва у бібліотечну професію.
  • Мельник, М. І. (Бібліотечний форум: історія, теорія і практика, 2020)
    У статті висвітлено доцільність застосування методів і принципів тимбілдингу, його можливостей, як складової, що забезпечить стабільність злагодженої роботи, ефективного розвитку колективу та кожного співробітника зокрема.

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис