Перегляд Публікації за автором "Гулик, І. В."

Сортувати: Впорядкувати: Результати:

  • Гулик, І. В. (2019)
    В доповіді описані нові та традиційні форми соціокультурної діяльності бібліотеки Вінницького національного медичного університету, представлено досвід роботи з молоддю в умовах нових реалій. Практичне значення описаних ...
  • Гулик, І. В. (2017)
    У статті розповідається про цікаву знахідку у фонді наукової бібліотеки, яка пройшла через завісу цензури та осіб причетних до цієї процедури, що мали відношення до охорони здоров’я України та Вінниччини зокрема.
  • Гулик, І. В. (2023)
    У статті висвітлено один із напрямів дослідження бібліотечного фонду, а саме, «Книги, понівечені сталінським терором». Проаналізовано художні видання класиків української літератури, видані у 30-х роках ХХ ст., в яких ...
  • Гулик, І. В. (2018)
    У статті розглянуто основні принципи малопоширеної форми управління - меритократії. А також - можливість впровадження нових методів керівництва у бібліотечну професію.
  • Гулик, І. В. (Бібліотечний форум: історія, теорія і практика, 2021)
    У статті висвітлено форми соціокультурних заходів наукової бібліотеки, проведених зі студентами-медиками, учасниками творчої студії «Вежа», яка активно працює й розвивається на базі бібліотеки протягом 25 років.

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис