Патенти: останні внесення

  • Чайка, Віталій Григорович; Мунтян, Леонід Максимович; Мунтян, Віталій Леонідович; Chaika, Vitalii Hryhorovych; Muntian, Leonid Maksymovych; Muntian, Vitalii Leonidovych (Укрпатент, 2011)
    Повний знімний пластинковий протез, що має штучні зуби, амортизаційний прошарок та базис, який відрізняється тим, що амортизаційний прошарок заданої товщини (1,0 мм) розміщений в ділянці з'єднання штучних зубів, що мають ...
  • Барало, Ігор Віталійович; Барало, Богдан Ігорович; Baralo, Ihor Vitaliiovych; Baralo, Bohdan Ihoovych (Укрпатент, 2011)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема урології, а саме до хірургічного лікування хворих на уретерогідронефроз.
  • Іванова, Марія Олександрівна; Ivanova, Mariia Oleksandrivna (Укрпатент, 2011)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до визначення індексу життєздатності клітин і може застосовуватись в хірургічній та терапевтичній стоматології.
  • Іванова, Марія Олександрівна; Ivanova, Mariia Oleksandrivna (Укрпатент, 2011)
    Корисна модель відноситься до медицини, а. саме до визначення неспецифічної резистентності організму і може застосовуватись в хірургічній та терапевтичній стоматології.
  • Вільцанюк, Олександр Афанасійович; Хуторянський, Михайло Олександрович; Viltsaniuk, Oleksandr Afanasiiovych; Khutorianskyi, Mykhailo Oleksandrovych (Укрпатент, 2011)
    Спосіб лікування гнійних ран, що включає промивання гнійної рани розчинами антисептиків та нанесення на ранову поверхню осмотично-активних речовин з антимікробними властивостями, який відрізняється тим, що на ранову поверхню ...
  • Пивоваров, Павло Іванович; Барало, Ігор Віталійович; Дмитришин, Сергій Петрович; Pyvovarov, Pavlo Ivanovych; Baralo, Ihor Vitaliiovych; Dmytryshyn, Serhii Petrovych (Укрпатент, 2011)
    Спосіб лікування сечоміхурово-піхвових нориць, який полягає у використанні конусовидних чашок з різним кутом скосу для роз'єднання стінок сечового міхура та піхви при оперативному лікуванні.
  • Риков, Сергій Олександрович; Гріжимальська, Катерина Юріївна; Лаврик, Наталя Семенівна; Андрушкова, Ольга Олександрівна; Rykov, Serhii Oleksandrovych; Hrizhymalska, Kateryna Yuriivna; Lavryk, Natalia Semenivna; Andrushkova, Olha Oleksandrivna (Укрпатент, 2011)
    Пристрій для обстеження додаткового апарата ока, кон'юнктиви та переднього відділу ока у новонароджених, що містить бінокулярну лупу, який відрізняється тим, що має вмонтований в оправу світлодіодний сфокусований освітлювач ...
  • Керничний, Віталій Володимирович; Kernychnyi, Vitalii Volodymyrovych (Укрпатент, 2011)
    Корисна модель належить до медицини, а саме до хірургії, та може бути використана для фіксації реберної дуги, у випадках коли та пересікається.
  • Жученко, Олександр Петрович; Zhuchenko, Oleksandr Petrovych (Укрпатент, 2003)
    Спосіб ушивання післяопераційної рани, що передбачає ушивання очеревини та м’язів країв рани, який відрізняється тим, що відхиляють краї апоневрозу, лігатуру проводять через м’яз і апоневроз з одного боку, потім через ...
  • Суходоля, Анатолій Іванович; Власов, Василь Володимирович; Підмурняк, Олександр Олексійович; Костюк, Олександр Олександрович; Sukhodolia, Anatolii Ivanovych; Vlasov, Vasyl Volodymyrovych; Pidmurniak, Oleksii Oleksiiovych; Kostyuk, Oleksandr Oleksandrovich (Укрпатент, 2003)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до хірурги і може бути використаний при хірургічному лікуванні травм та розривів дванадцятипалої кишки.
  • Білинський, Йосип Йосипович; Коньков, Дмитро Геннадійович (Укрпатент, 2004)
    Вимірювач міцності зрощення країв рани, що містить стаціонарний затискач, призначений для прикріплення дослідного зразка шкіри, а також другий затискач, який відрізняється тим, що в нього введений кроковий двигун, виконавчий ...
  • Таран, Оксана Анатоліївна; Мазорчук, Борис Федорович; Коньков, Дмитро Геннадійович; Белканія, Георгій Север'янович (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель стосується області медицини, а саме інструментальних способів діагностики спайкового процесу за допомогою яких також можна судити про ступінь вираженості спайкових процесів в черевній порожнині при ...
  • Степанюк, Георгій Іванович; Коньков, Дмитро Геннадійович; Кобилінська, Валентина Іванівна; Степанюк, Наталія Георгієвна; Шаламай, Анатолій Севастянович; Безпалько, Людмила Василівна; Сова, Євген Олександрович (Укрпатент, 2003)
    Винахід відноситься до медицини та фармації і пов'язаний зі створенням мазі для лікування ран та пошкоджень шкіряного покрову в різних фазах загоювання Мазь може знайти застосування, насамперед, при лікуванні травмованих ...
  • Коньков, Дмитро Геннадійович; Степанюк, Георгій Іванович (Укрпатент, 2005)
    Спосіб оцінки міцності післяопераційного рубця в експерименті, що передбачає проведення ранотензіометрії післяопераційного рубця, який відрізняється тим, що вимірюють електропровідність рубця в динаміці і визначають початкові ...
  • Коньков, Дмитро Геннадійович; Степанюк, Георгій Іванович; Белканія, Георгій Север'янович (Укрпатент, 2005)
    Спосіб оцінки загоєння експериментальних ран шкіри, що передбачає вимірювання мікроциркуляторного забезпечення за електропровідністю в зоні рани, який відрізняється тим, що у щурів вимірюють мікроциркуляторне забезпечення ...
  • Каніковський, Олег Євгенович; Харчук, Олексій Вікторович; Гнатюк, Юрій Петрович; Kanikovskyi, Oleh Yevhenovych; Kharchuk, Oleksii Viktorovych; Hnatiuk, Yurii Petrovych (Укрпатент, 2011)
    Прилад для виміру тиску в порожнинних органах, що містить трубчастий поліхлорвініловий катетер, з'єднаний з датчиком малого тиску фірми Motorola, що разом з аналого-цифровим перетворювачем виконані в пластиковому корпусі, ...
  • Філатов, Андрій Михайлович; Фіщенко, Володимир Олександрович; Кириченко, Василь Іванович; Ладонько, Юлій Леонідович; Фіщенко, Олександр Володимирович; Fischenko, Volodymyr Oleksandrovych; Kyrychenko, Vasyl’ Ivanovych; Ladon’ko, Yilii Leonidovych; Fischenko, Oleksandr Volodymyrovych; Kyrychenko, Vasyl’ Ivanovych; Ladon’ko, Yilii Leonidovych; Fischenko, Oleksandr Volodymyrovych (Укрпатент, 2003)
  • Конопліцький, Віктор Сергійович; Погорілий, Василь Васильович; Русак, Петро Степанович; Якименко, Олександр Григорович; Дмітрієв, Дмитро Валерійович; Конопліцький, Денис Вікторович; Konoplitskyi, Viktor Serhiiovych; Pohorilyi, Vasyl Vasyliovych; Rusak, Petro Stepanovych; Yakymenko, Oleksandr Hryhorovych; Dmitriiev, Dmytro Valeriiovych; Konoplitskyi, Denys Viktorovych (Укрпатент, 2011)
    Спосіб формування колостоми, що передбачає виконання розсічення серозно-м'язового та слизово-підслизового футлярів товстої кишки на різних рівнях, який відрізняється тим, що футляри роздільно фіксують до передньої черевної стінки.
  • Годлевський, Аркадій Іванович; Вовчук, Ігор Миколайович; Hodlevskyi, Arkadii Ivanovych; Vovchuk, Ihor Mykolaiovych (Укрпатент, 2011)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії, а саме до методів консервативного лікування порушень функції печінки у хворих на гострий біліарний панкреатит ускладнений гострою печінковою недостатністю. Може ...
  • Кобзін, Олександр Левкович; Головенко, Віктор Петрович; Горовий, Віктор Іванович; Сапсай, Андрій Олександрович (Укрпатент, 2003)
    Спосіб гемостазу та відновлення міхурово-уретрального сегмента при залобковій простатектомії, що включає прошивання заднього півкола шийки сечового міхура вузловими чи 8-подібними кетгутовими лігатурами, який відрізняється ...

Search DSpace


Browse

My Account