Перегляд Патенти за автором "Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych"

Сортувати: Впорядкувати: Результати:

  • Погорілий, Василь Васильович; Кукуруза, Юрій Петрович; Лойко, Євген Євгенович; Паламарчук, Юрій Павлович; Герасименко, Володимир Володимирович; Pohorilyi, Vasyl Vasyliovych; Kukuruza, Yurii Petrovych; Loiko, Yevhen Yevhenovych; Palamarchuk, Yurii Pavlovych; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych (Укрпатент, 2007)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до абдомінальної хірургії і може бути використана для реконструктивних операцій у немовлят на передній стінці при гастрошизисі.
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych (Укрпатент, 2001)
    Винахід відноситься до медицини; а саме до засобів для навчання способам хірургічних втручань і призначається для удосконалення техніки основних хірургічних операцій.
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Шапринський, Євген Володимирович; Айман Рашид; Шапринський, Володимир Олександрович; Герасименко, Володимир Григорович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych; Shaprynskyi, Yevgen Volodymyrovych; Aiman Rashyd; Shaprynskyi, Volodymyr Oleksandrovych; Herasymenko, Volodymyr Hrygorovych (Укрпатент, 2001)
    Винахід відноситься до медичної техніки, а саме до хірургічних дренажних пристроїв.
  • Погорілий, Василь Васильович; Кукуруза, Юрій Петрович; Колісник, Петро Федорович; Герасименко, Володимир Володимирович; Комаров, Юрій Валентинович; Pohorilyi, Vasyl Vasyliovych; Kukuruza, Yurii Petrovych; Kolisnyk, Petro Fedorovych; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych; Komarov, Yurii Valentynovych (Укрпатент, 2008)
    Корисна модель належить до медичної вимірювальної техніки.
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Герасименко, Володимир Григорович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych; Herasymenko, Volodymyr Hrygorovych (Укрпатент, 2011)
    Конхотом, що містить дві перехресні бранші і два пальцьових отвори, який відрізняється тим, що має направляючі пази, по яких за допомогою утримувачів ковзає ніж, який приводиться у дію за допомогою натискача рукоятки ножа.
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych (Укрпатент, 2003)
    Винахід відносяться до медичної техніки, а саме до ортопедичних пристроїв.
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Кукуруза, Юрій Петрович; Лойко, Євген Євгенович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych; Kukuruza, Yurii Petrovych; Loikoс, Yevhen Yevhenovych (Укрпатент, 2004)
    Пристрій для активного дренування гнійно-запальних процесів черевної порожнини, що містить еластичну трубку з дренажними отворами, який відрізняється тим, що всередині зовнішньої еластичної трубки знаходиться еластичний ...
  • Погорілий, Василь Васильович; Кукуруза, Юрій Петрович; Колісник, Петро Федорович; Герасименко, Володимир Володимирович; Pohorilyi, Vasyl Vasyliovych; Kukuruza, Yurii Petrovych; Kolisnyk, Petro Fedorovych; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych (Укрпатент, 2008)
    Корисна модель відноситься до медичної техніки, зокрема до пристроїв контролю за станом постави і може бути використаний водіями для запобігання засинання під час керуванні транспортним засобом.
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych (Укрпатент, 2003)
    Винахід відноситься до медичної техніки, а саме до ортопедичних пристроїв.
  • Кукуруза, Юрій Петрович; Герасименко, Володимир Володимирович; Лойко, Євген Євгенович; Kukuruza, Yurii Petrovych; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych; Loiko, Yevhen Yevhenovych (Укрпатент, 2004)
    Пристрій для прошивання грудини та ребер, що містить голку з вирізкою на кінці, який відрізняється тим, що голка виконана конусоподібною, прямою, з вирізкою на початку вістря, встановлена на одному проксимальному кінці ...
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Григор'єв, Андрій Сергійович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych; Hryhoriev, Andrii Serhiiovych (Укрпатент, 2008)
    Пристрій для формування умовно-рефлекторного стереотипу при корекції різних видів порушення постави у дітей та підлітків, що має систему закріплення елементів пристрою на пацієнті, сигналізатор, переривач контактів, ...
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Григор'єв, Андрій Сергійович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych; Hryhoriev, Andrii Serhiiovych (Укрпатент, 2003)
    Винахід відноситься до медичної техніки, а саме до пристроїв, які формують умовнорефлекторні стереотипи при корекції різних видів порушення постави у дітей та підлітків.
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Герасименко, Володимир Григорович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych; Herasymenko, Volodymyr Hryhorovych (Укрпатент, 2012)
    Пристрій до столу для лікування та профілактики захворювань хребта, що містить стільницю, підлокітники, регулятор висоти, який відрізняється тим, що мала стільниця прикріплена до столу, має прорізь для паперу, регулятор ...
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych (Укрпатент, 2012)
    Спосіб визначення поздовжньої та поперечної плоскостопості, що включає отримання за допомогою подоскопу фотовідбитків нижньої проекції ступнів, які завантажують у діалогове вікно комп'ютерної програми цифрової обробки, ...
  • Погорілий, Василь Васильович; Сасюк, Анатолій Іванович; Конопліцький, Віктор Сергійович; Герасименко, Володимир Володимирович; Pohorilyi, Vasyl Vasyliovych; Sasiuk, Anatolii Ivanovych; Konoplitskyi, Viktor Serhiiovych; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych (Укрпатент, 2015)
    Спосіб визначення ступеню деформації грудної клітки та хребта, що базується на фотометричному методі обстеження, який відрізніться тим, що здійснюють попереднє моделювання циркулярного Софткаст/тм/-корсету грудної клітки ...
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Кукуруза, Юрій Петрович; Лойко, Євген Євгенович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych; Kukuruza, Yurii Petrovych; Loiko, Yevhen Yevhenovych (Укрпатент, 2003)
    Спосіб лікування кишкової непрохідності, що полягає в застосуванні консервативних методів, який відрізняється тим, що паралельно впливають на біологічно активні точки спеціальним пристроєм. Пристрій для лікування кишкової ...
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Колісник, Петро Федорович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych; Kolisnyk, Petro Fedorovych (Укрпатент, 2006)
    Корисна модель відноситься до медицини, а саме до отоларингології і мануальної терапії і може використовуватись для лікування кохлеарних невритів.
  • Кукуруза, Юрій Петрович; Колісник, Петро Федорович; Герасименко, Володимир Володимирович; Kukuruza, Yurii Petrovych; Kolisnyk, Petro Fedorovych; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych (Укрпатент, 2008)
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych (Укрпатент, 2002)
    Винахід відноситься до медицини, а саме до хірургії і може використовуватись для утворення О-подібного безперервного шва.
  • Герасименко, Володимир Володимирович; Herasymenko, Volodymyr Volodymyrovych (Укрпатент, 2001)
    Винахід відноситься до медичної техніки, а саме - до пристроїв для лікування і профілактики захворювань неправильної осанки.