ПросмотрПатенти по теме "A61F 9/007"

Отсортировать по:Порядку:Результатам:

  • Малачкова, Наталя Валентинівна; Габрук, Іван Адольфович; Андрушкова, Ольга Олександрівна; Габрук, Ілля Іванович; Гріжимальська, Катерина Юріївна (Укрпатент, 2018)
    Корисна модель належить до медицини, зокрема до офтальмології, і може бути використана при хірургічному лікуванні птерігіуму.
  • Габрук, Іван Адольфович; Габрук, Ілля Іванович (Укрпатент, 2018)
    Корисна модель належить до медицини, зокрема до офтальмології, і може бути використана при первинній мікрохірургічній обробці (ПМХО) ран повік з розривом сльозового канальця.
  • Салдан, Юлія Йосипівна; Присяжна, Світлана Василівна; Saldan, Yulia Yosypivna; Prysiazhna, Svitlana Vasylivna (Укрпатент, 2008)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до офтальмології, і може бути використана для відтворення виразки рогівки з метою вивчення лікувальної дії різних засобів.
  • Палій, Гордій Кіндратович; Назарчук, Олександр Адамович; Назарчук, Галина Григорівна; Палій, Дмитро Володимирович; Салдан, Юлія Йосипівна; Palii, Hordii Kindratovych; Nazarchuk, Oleksandr Adamovych; Palii, Dmytro Volodymyrovych; Saldan, Yuliia Yosypivna; Nazarchuk, Halyna Hryhorivna (Укрпатент, 2015)
    Спосіб профілактики та лікування інфекційних ускладнень мікрохірургічних втручань та проникаючих поранень органу зору, який відрізняється тим, що включає адаптацію країв рани за допомогою антимікробного шовного матеріалу, ...
  • Салдан, Йосип Романович; Довгалюк, Юрій Павлович (Укрпатент, 2001)
    Винахід відноситься до медицини, а саме - до офтальмології і може бути використаний для хірургічного лікування вторинної глаукоми.

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись