ПросмотрПатенти по теме "A61B 17/24"

Отсортировать по:Порядку:Результатам:

  • Жученко, Сергій Павлович; Герасименко, Володимир Григорович; Нікольський, Олег Всеволодович; Пеньковий, Василь Іванович; Дмитренко, Валентин Дмитрович; Рева, Анатолій Іванович (Укрпатент, 1998)
    Винахід відноситься до медичної техніки, а саме до хірургічного інструментарію, який використовується в отоларингології.
  • Бондарєв, Андрій Дмитрович; Кіщук, Василь Васильович; Гунько, Петро Маркович; Коваль, Віктор Михайлович (Укрпатент, 2005)
    Корисна модель відноситься до медицини, зокрема до хірургії та ендоскопії і може застосовуватись для діагностики захворювань трахеобронхіального дерева та проведення ендоскопічних та хірургічних маніпуляцій в дихальних шляхах.
  • Поліщук, Сергій Степанович; Шувалов, Сергій Михайлович; Скиба, Василь Якович; Свистунов, Дмитро Михайлович (Укрпатент, 2017)
    Спосіб визначення прохідності лобно-носового каналу при хірургічному лікуванні поєднаних переломів лобного відростка верхньої щелепи та передньої стінки лобної пазухи зі зміщенням, що включає виконання розрізу в лобній ...
  • Ткач, Андрій Анатолійович; Болюх, Борис Опанасович; Костюк, Григорій Якович (Укрпатент, 2004)
    Спосіб комбінованого стернотомно-торакотомного доступу для розширеної пульмонектомії, що передбачає повну поздовжню серединну стернотомію, який відрізняється тим, що додатково виконують торакотомію в четвертому або п'ятому ...
  • Кобяков, Олександр Володимирович; Шувалов, Сергій Михайлович; Kobiakov, Oleksandr Volodymyrovych; Shuvalov, Serhii Mykhailovych (Укрпатент, 2015)
    Спосіб профілактики альвеоліту щелеп, що включає проведення компактостеотомії стінок внутрішньої поверхні лунок безпосередньо після видалення зуба, який відрізняється тим, що компактостеотомію проводять по всій поверхні ...
  • Кобяков, Олександр Володимирович; Шувалов, Сергій Михайлович (Укрпатент, 2019)
    Спосіб субантральної аугментації альвеолярних відростків верхньої щелепи, при якому субантральну аугментацію щелеп виконують одночасно з ендоскопічним утворенням антростомічного вікна в ділянці звуженого природного співустя ...

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись