Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гончарук, Т .І. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-10T09:06:19Z | |
dc.date.available | 2020-02-10T09:06:19Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Гончарук Т. І. Зв'язок вживання мясних виробів з виникненнямонкологічних захворювань // Матеріали ХV міжнародної наукової конференції студентів та молодих вчених "Перший крок в науку -2018".- С. 173. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/4337 | |
dc.description.abstract | .Опрацювавши джерела інформації, ми можемо запропонувати обмежити вміст червоного, а особливо обробленого м'яса в раціоні, збільшивши при цьому частку рослинної їжі з акцентом на зелених овочах. Щоденне вживання червоного м'яса має становити не більше 70-85 г 2. Проаналізувавши дані анкетування ми зробили наступні висновки: більшість людей вважають цю проблему актуальною, але при цьому невелика кількість студентів дотримуються рекомендацій. Проведення бесіди, яка демонструє критичність ситуації, позитивно вплинула на студентів. Також спостерігалася позитивна динаміка у готовності до корегування власного раціону задля збереження здоров’я та зменшення ризиків виникнення онкологічних захворювань. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA_ | uk_UA |
dc.publisher | Матеріали ХV міжнародної наукової конференції студентів та молодих вчених "Перший крок в науку -2018" | uk_UA |
dc.subject | мясні вироби | uk_UA |
dc.subject | онкологічні захворювання | uk_UA |
dc.title | Зв'язок вживання мясних виробів з виникненням онкологічних захворювань | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |