dc.contributor.author |
Гончарук, Т .І. |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-10T09:06:19Z |
|
dc.date.available |
2020-02-10T09:06:19Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Гончарук Т. І. Зв'язок вживання мясних виробів з виникненнямонкологічних захворювань // Матеріали ХV міжнародної наукової конференції студентів та молодих вчених "Перший крок в науку -2018".- С. 173. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/4337 |
|
dc.description.abstract |
.Опрацювавши джерела інформації, ми можемо запропонувати обмежити вміст червоного, а особливо обробленого м'яса в раціоні, збільшивши при цьому частку рослинної їжі з акцентом на зелених овочах. Щоденне вживання червоного м'яса має становити не більше 70-85 г
2. Проаналізувавши дані анкетування ми зробили наступні висновки: більшість людей вважають цю проблему актуальною, але при цьому невелика кількість студентів дотримуються рекомендацій. Проведення бесіди, яка демонструє критичність ситуації, позитивно вплинула на студентів. Також спостерігалася позитивна динаміка у готовності до корегування власного раціону задля збереження здоров’я та зменшення ризиків виникнення онкологічних захворювань. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA_ |
uk_UA |
dc.publisher |
Матеріали ХV міжнародної наукової конференції студентів та молодих вчених "Перший крок в науку -2018" |
uk_UA |
dc.subject |
мясні вироби |
uk_UA |
dc.subject |
онкологічні захворювання |
uk_UA |
dc.title |
Зв'язок вживання мясних виробів з виникненням онкологічних захворювань |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |