Show simple item record

dc.contributor.author Афанасюк, О. І. uk
dc.contributor.author Яковець, О. О. uk
dc.date.accessioned 2019-09-06T19:18:24Z
dc.date.available 2019-09-06T19:18:24Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Афанасюк О. І. Принципи раціонального харчування / Афанасюк О. І., Яковець О. О. // Новини медицини та фармації. - 2018. - № 1. - С. 12-13. uk
dc.identifier.uri https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/3952 en
dc.description.abstract Слово «дієта», що означало в Стародавній Греції «спосіб життя, режим харчування», сьогодні трактується як «раціон і режим харчування, що призначаються хворому». Зараз наука про харчування включає дієтологію, що вивчає харчування здорової і хворої людини, розробляє основи раціонального харчування, методи його організації та дієтотерапію (лікувальне харчування), тобто метод лікування полягає в застосуванні певної дієти. uk
dc.language.iso uk_UA_ uk
dc.publisher Новини медицини та фармації uk
dc.relation.ispartofseries №1 (639), 2018, С.12-13.;
dc.subject раціональне харчування uk
dc.subject дієтологія uk
dc.title Принципи раціонального харчування uk
dc.type Article en


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account

Statistics