Репозиторій Вінницького національного медичного університету імені М. І. Пирогова

Небезпека використання трансгенної раундапостійкої сої в продуктах харчування дітей через наявність у ній неідентифікованих факторів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кулик, Я. М. uk
dc.contributor.author Обертюх, Ю. В. uk
dc.contributor.author Хіміч, О. В. uk
dc.contributor.author Виговська, І. О. uk
dc.date.accessioned 2018-11-07T14:03:59Z
dc.date.available 2018-11-07T14:03:59Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Небезпека використання трансгенної раундапостійкої сої в продуктах харчування дітей через наявність у ній неідентифікованих факторів / Я. М. Кулик, Ю. В. Обертюх, О. В. Хіміч, І. О. Виговська // Вісник проблем біології і медицини. - 2017. - № 3. - С. 88-94. uk
dc.identifier.uri https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/3194
dc.description.abstract В експерименті виявлено наявність неідентифікованого фактору в бобах трансгенної раунапостійкої сої, білку яєць. Даний фактор стимулює розмноження інфузорій піріформіс, які є патогенними мікроорганізмами і викликають захворювання травної системи. uk
dc.language.iso uk_UA_ uk
dc.subject трансгенна соя uk
dc.subject плазміди ДНК uk
dc.subject речовини низькомолекулярні uk
dc.title Небезпека використання трансгенної раундапостійкої сої в продуктах харчування дітей через наявність у ній неідентифікованих факторів uk
dc.type Article en


Файли цього елементу

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис

Статистика