Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кулик, Я. М. | uk |
dc.contributor.author | Обертюх, Ю. В. | uk |
dc.contributor.author | Хіміч, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Виговська, І. О. | uk |
dc.date.accessioned | 2018-11-07T14:03:59Z | |
dc.date.available | 2018-11-07T14:03:59Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Небезпека використання трансгенної раундапостійкої сої в продуктах харчування дітей через наявність у ній неідентифікованих факторів / Я. М. Кулик, Ю. В. Обертюх, О. В. Хіміч, І. О. Виговська // Вісник проблем біології і медицини. - 2017. - № 3. - С. 88-94. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/3194 | |
dc.description.abstract | В експерименті виявлено наявність неідентифікованого фактору в бобах трансгенної раунапостійкої сої, білку яєць. Даний фактор стимулює розмноження інфузорій піріформіс, які є патогенними мікроорганізмами і викликають захворювання травної системи. | uk |
dc.language.iso | uk_UA_ | uk |
dc.subject | трансгенна соя | uk |
dc.subject | плазміди ДНК | uk |
dc.subject | речовини низькомолекулярні | uk |
dc.title | Небезпека використання трансгенної раундапостійкої сої в продуктах харчування дітей через наявність у ній неідентифікованих факторів | uk |
dc.type | Article | en |