dc.contributor.author |
Сливка, О.Я. |
|
dc.contributor.author |
Луцюк, М.Б. |
|
dc.contributor.author |
Прокопенко, Л.С. |
|
dc.contributor.author |
Мазуренко, М.О. |
|
dc.date.accessioned |
2018-10-26T06:29:41Z |
|
dc.date.available |
2018-10-26T06:29:41Z |
|
dc.date.issued |
1978-09 |
|
dc.identifier.citation |
Сливка О.Я. Вплив тривалості згодовування бичкам сечовини на жовчні кислоти / О.Я. Сливка, М.Б. Луцюк, Л.С. Прокопенко, М.О. Мазуренко // Вісник сільськогосподарської науки. – 1978. - №9. С. 72-75. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/3126 |
|
dc.description.abstract |
Тривале згодовування сечовини жуйним тваринам (по 100 г на голову на добу) сприяє більш інтенсивному їх росту. При цьому в міхуровій жовчі тварин збільшується вміст вільних холатів (X, ДОХ+ХДОХ). Спосте-рігаються зрушення в парних жовчних кислотах жовчі: збільшується концентрація ГДОХ кислоти, яка перевищує норму протягом 32 днів; після 5-денного споживання сечовини зменшується вміст тауратів, який потім збільшується і перевищує норму. Зміни в складі жовчних кислот жовчі супроводжуються підвищенням її pH |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA_ |
uk_UA |
dc.publisher |
Вісник сільськогосподарської науки |
uk_UA |
dc.subject |
жуйні тварини |
uk_UA |
dc.subject |
жовч |
uk_UA |
dc.subject |
таурати |
uk_UA |
dc.title |
Вплив тривалості згодовування бичкам сечовини на жовчні кислоти |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |