Repository of National Pirogov Memorial Medical University, Vinnytsia

Вплив тривалості згодовування бичкам сечовини на жовчні кислоти

Show simple item record

dc.contributor.author Сливка, О.Я.
dc.contributor.author Луцюк, М.Б.
dc.contributor.author Прокопенко, Л.С.
dc.contributor.author Мазуренко, М.О.
dc.date.accessioned 2018-10-26T06:29:41Z
dc.date.available 2018-10-26T06:29:41Z
dc.date.issued 1978-09
dc.identifier.citation Сливка О.Я. Вплив тривалості згодовування бичкам сечовини на жовчні кислоти / О.Я. Сливка, М.Б. Луцюк, Л.С. Прокопенко, М.О. Мазуренко // Вісник сільськогосподарської науки. – 1978. - №9. С. 72-75. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/3126
dc.description.abstract Тривале згодовування сечовини жуйним тваринам (по 100 г на голову на добу) сприяє більш інтенсивному їх росту. При цьому в міхуровій жовчі тварин збільшується вміст вільних холатів (X, ДОХ+ХДОХ). Спосте-рігаються зрушення в парних жовчних кислотах жовчі: збільшується концентрація ГДОХ кислоти, яка перевищує норму протягом 32 днів; після 5-денного споживання сечовини зменшується вміст тауратів, який потім збільшується і перевищує норму. Зміни в складі жовчних кислот жовчі супроводжуються підвищенням її pH uk_UA
dc.language.iso uk_UA_ uk_UA
dc.publisher Вісник сільськогосподарської науки uk_UA
dc.subject жуйні тварини uk_UA
dc.subject жовч uk_UA
dc.subject таурати uk_UA
dc.title Вплив тривалості згодовування бичкам сечовини на жовчні кислоти uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account

Statistics