Репозиторій Вінницького національного медичного університету імені М. І. Пирогова

Аналіз методів екстрагування для збільшення кількості та підвищення якості олії, вилученої з олійного насіння

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бандура, В. М.
dc.contributor.author Марчак, Т. В.
dc.contributor.author Романов, М. О.
dc.contributor.author Жегалюк, О. В.
dc.date.accessioned 2018-05-31T09:59:08Z
dc.date.available 2018-05-31T09:59:08Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Аналіз методів екстрагування для збільшення кількості та підвищення якості олії, вилученої з олійного насіння / В.М.Бандура, Т.В.Марчак, М.О.Романов, О. В.Жегалюк // Вібрації в техніці та технологіях. – 2011. – № 1 (61). – с.106-109. ru_RU
dc.identifier.uri https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/2584
dc.description.abstract У статті наведені результати досліджень, проведених из насінням ріпака і сої, які відображають можливість екстракції олії із зазначених культур різними розчинниками за різних характеристик екстрагування, що дає розуміння того, які культури доцільніше використовувати для одержання олії, а також відображає найбільш вигідну методику екстрагування для кращого вилучення олії. ru_RU
dc.language.iso uk_UA ru_RU
dc.publisher Вібрації в техніці та технологіях ru_RU
dc.subject соя ru_RU
dc.subject ріпак ru_RU
dc.subject вилучення олії ru_RU
dc.subject екстракція ru_RU
dc.subject розчинники ru_RU
dc.subject кінетика екстрагування ru_RU
dc.title Аналіз методів екстрагування для збільшення кількості та підвищення якості олії, вилученої з олійного насіння ru_RU
dc.type Article ru_RU


Файли цього елементу

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис

Статистика