Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Редчіц, М. А. | uk_UA |
dc.contributor.author | Браткова, О. Ю. | uk_UA |
dc.contributor.author | Сергета, І. В. | uk_UA |
dc.date.accessioned | 2025-07-12T14:09:19Z | |
dc.date.available | 2025-07-12T14:09:19Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Редчіц М. А. Профілактичні заходи, спрямовані на корекцію харчування військовослужбовців Збройних Сил України в умовах сучасної війни у зимовий період, та їх місце у модернізації викладання навчальної дисципліни «Військова гігієна» / М. А. Редчіц, О. Ю. Браткова, І. В. Сергета // Модернізація освітніх програм підготовки здобувачів вищої освіти відповідно до тенденцій розвитку українського і світового ринків праці : тези доп. навч.-метод. конф., 26 лют. 2025 р. – Вінниця, 2025. – С. 230–231. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/10169 | en |
dc.description.abstract | Отже, проведення заходів щодо оптимізації харчового раціону бійців в польових умовах продуктами що є важливими джерелами вітамінів С та А повинні забезпечити воїнам Збройних Сил України високий рівень резистентності організму в цілому та необхідну роботу окремих функцій організму на оптимальному рівні. Наведені положення займають важливе місце у модернізації процесу викладання навчальної дисципліни «Військова гігієна» як невід‘ємної складової обов‘язкового компонента «Військово-орієнтована медична підготовка» провідних освітньо-професійних програм підготовки студентів різних спеціальностей. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA_ | uk_UA |
dc.publisher | ВНМУ | uk_UA |
dc.subject | хачування військових | uk_UA |
dc.title | Профілактичні заходи, спрямовані на корекцію харчування військовослужбовців Збройних Сил України в умовах сучасної війни у зимовий період, та їх місце у модернізації викладання навчальної дисципліни «Військова гігієна» | uk_UA |
dc.type | Thesis | en |