dc.contributor.author |
Редчіц, М. А. |
uk_UA |
dc.contributor.author |
Браткова, О. Ю. |
uk_UA |
dc.contributor.author |
Сергета, І. В. |
uk_UA |
dc.date.accessioned |
2025-07-12T14:09:19Z |
|
dc.date.available |
2025-07-12T14:09:19Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.citation |
Редчіц М. А. Профілактичні заходи, спрямовані на корекцію харчування військовослужбовців Збройних Сил України в умовах сучасної війни у зимовий період, та їх місце у модернізації викладання навчальної дисципліни «Військова гігієна» / М. А. Редчіц, О. Ю. Браткова, І. В. Сергета // Модернізація освітніх програм підготовки здобувачів вищої освіти відповідно до тенденцій розвитку українського і світового ринків праці : тези доп. навч.-метод. конф., 26 лют. 2025 р. – Вінниця, 2025. – С. 230–231. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/10169 |
en |
dc.description.abstract |
Отже, проведення заходів щодо оптимізації харчового раціону бійців в польових умовах продуктами що є важливими джерелами вітамінів С та А повинні забезпечити воїнам Збройних Сил України високий рівень резистентності організму в цілому та необхідну роботу окремих функцій організму на оптимальному рівні. Наведені положення займають важливе місце у модернізації процесу викладання навчальної дисципліни «Військова гігієна» як невід‘ємної складової обов‘язкового компонента «Військово-орієнтована медична підготовка» провідних освітньо-професійних програм підготовки студентів різних спеціальностей. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA_ |
uk_UA |
dc.publisher |
ВНМУ |
uk_UA |
dc.subject |
хачування військових |
uk_UA |
dc.title |
Профілактичні заходи, спрямовані на корекцію харчування військовослужбовців Збройних Сил України в умовах сучасної війни у зимовий період, та їх місце у модернізації викладання навчальної дисципліни «Військова гігієна» |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
en |