Репозиторій Вінницького національного медичного університету імені М. І. Пирогова

Споживання вітаміну D з продуктами харчування та ризик розвитку множинного склерозу в популяції Вінницької області

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Малик, С. Л. uk
dc.date.accessioned 2017-08-29T08:32:21Z
dc.date.available 2017-08-29T08:32:21Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Малик С. Л. Споживання вітаміну D з продуктами харчування та ризик розвитку множинного склерозу в популяції Вінницької області / С. Л. Малик // Український неврологічний журнал. – 2015. – № 1. – С. 47-51. uk
dc.identifier.issn 1998 - 4235
dc.identifier.uri https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/889
dc.description.abstract Проведено популяційне дослідження за методом «випадок–контроль» у Вінницькій області. Здійснено анкетування 109 пацієнтів із МС (середній вік — (37,2 ± 8,9) років; 72,5 % жінок) та 109 здорових респондентів. Для розрахунку відношення шансів (ВШ) та 95 % довірчого інтервалу (ДІ) використано логістичний регресійний аналіз. uk
dc.language.iso uk_UA uk
dc.subject склероз множинний uk
dc.subject вітамін D uk
dc.subject Вінницька область uk
dc.title Споживання вітаміну D з продуктами харчування та ризик розвитку множинного склерозу в популяції Вінницької області uk
dc.type Article en


Файли цього елементу

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис

Статистика