Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Іванов, Валерій | |
dc.contributor.author | Афанасюк, Оксана | |
dc.contributor.author | Шушковська, Юлія | |
dc.date.accessioned | 2025-03-30T11:07:07Z | |
dc.date.available | 2025-03-30T11:07:07Z | |
dc.date.issued | 2021-04-21 | |
dc.identifier.citation | Матеріали науково-практичної конференції, присвяченої 35-й річниці аварії на ЧАЕС «Чорнобиль – біль України», 21.04.2021. – С. 48-49 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/9295 | |
dc.description.abstract | Радіонукліди в побуті зустрічаються досить часто, що має свій негативний вплив на органзім людини. Джерелами великої кількості радіонуклідівє побутові прилади, певні речовини і навіть продукти харчування. Для запобігання шкідливої дії радіонуклідів доцільно використовувати принципи раціонального харчування, окрім загальноприйнятих методівзахисту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA_ | uk_UA |
dc.publisher | Матеріали науково-практичної конференції, присвяченої 35-й річниці аварії на ЧАЕС «Чорнобиль – біль України», | uk_UA |
dc.subject | радіація, раціональне харчування | uk_UA |
dc.title | РАДІАЦІЯ В ПОБУТІ. ПРИНЦИПИ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |