Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Іванов, Валерій
dc.contributor.author Афанасюк, Оксана
dc.contributor.author Шушковська, Юлія
dc.date.accessioned 2025-03-30T11:07:07Z
dc.date.available 2025-03-30T11:07:07Z
dc.date.issued 2021-04-21
dc.identifier.citation Матеріали науково-практичної конференції, присвяченої 35-й річниці аварії на ЧАЕС «Чорнобиль – біль України», 21.04.2021. – С. 48-49 uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/9295
dc.description.abstract Радіонукліди в побуті зустрічаються досить часто, що має свій негативний вплив на органзім людини. Джерелами великої кількості радіонуклідівє побутові прилади, певні речовини і навіть продукти харчування. Для запобігання шкідливої дії радіонуклідів доцільно використовувати принципи раціонального харчування, окрім загальноприйнятих методівзахисту. uk_UA
dc.language.iso uk_UA_ uk_UA
dc.publisher Матеріали науково-практичної конференції, присвяченої 35-й річниці аварії на ЧАЕС «Чорнобиль – біль України», uk_UA
dc.subject радіація, раціональне харчування uk_UA
dc.title РАДІАЦІЯ В ПОБУТІ. ПРИНЦИПИ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Файли цього елементу

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу