dc.contributor.author |
Іванов, Валерій |
|
dc.contributor.author |
Афанасюк, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Шушковська, Юлія |
|
dc.date.accessioned |
2025-03-30T11:07:07Z |
|
dc.date.available |
2025-03-30T11:07:07Z |
|
dc.date.issued |
2021-04-21 |
|
dc.identifier.citation |
Матеріали науково-практичної конференції, присвяченої 35-й річниці аварії на ЧАЕС «Чорнобиль – біль України», 21.04.2021. – С. 48-49 |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/9295 |
|
dc.description.abstract |
Радіонукліди в побуті зустрічаються досить часто, що має свій негативний вплив на органзім людини. Джерелами великої кількості радіонуклідівє побутові прилади, певні речовини і навіть продукти харчування. Для запобігання шкідливої дії радіонуклідів доцільно використовувати принципи раціонального харчування, окрім загальноприйнятих методівзахисту. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA_ |
uk_UA |
dc.publisher |
Матеріали науково-практичної конференції, присвяченої 35-й річниці аварії на ЧАЕС «Чорнобиль – біль України», |
uk_UA |
dc.subject |
радіація, раціональне харчування |
uk_UA |
dc.title |
РАДІАЦІЯ В ПОБУТІ. ПРИНЦИПИ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |