Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Квірікашвілі, А. М. | uk_UA |
dc.contributor.author | Супрунова, Т. В. | uk_UA |
dc.date.accessioned | 2025-03-22T12:34:23Z | |
dc.date.available | 2025-03-22T12:34:23Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Квірікашвілі А. М. Обізнаність вагітних у питаннях раціонального харчування як складової здорового способу життя / А. М. Квірікашвілі, Т. В. Супрунова // Перший крок в науку – 2023 : матеріали ХХ наук. конф. студентів та молодих вчених з міжнар. участю, 21–22 квіт. 2023 р. – Вінниця, 2023. – С. 289–290. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/8692 | en |
dc.description.abstract | Правильно збалансований харчовий раціон вагітної позитивно впливає на показники обмінних процесів, перебіг вагітності та пологів, ріст і розвиток плода. Встановлено прямий взаємозв’язок порушень харчування і частоти таких ускладнень як залізодефіцитна та фолієводефіцитна анемії, невиношування вагітності тощо. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA_ | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | вагітність | uk_UA |
dc.subject | здоровий спосіб життя | uk_UA |
dc.title | Обізнаність вагітних у питаннях раціонального харчування як складової здорового способу життя | uk_UA |
dc.type | Thesis | en |