Репозиторій Вінницького національного медичного університету імені М. І. Пирогова

Науково-практичні засади розробки харчових продуктів для спеціальних медичних цілей: практика ЄС та України

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Асланян, С. А. uk
dc.contributor.author Гуліч, М. П. uk
dc.contributor.author Лакша, А. М. uk
dc.contributor.author Припгульська, Н. В. uk
dc.contributor.author Собко, І. В. uk
dc.contributor.author Компанієць, А. О. uk
dc.contributor.author Фомін, О. О. uk
dc.date.accessioned 2021-03-22T14:08:25Z
dc.date.available 2021-03-22T14:08:25Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Науково-практичні засади розробки харчових продуктів для спеціальних медичних цілей: практика ЄС та України / С. А. Асланян, М. П. Гуліч, А. М. Лакша [та ін.] // Медичне забезпечення антитерористичної операції: науково-організаційні та медико-соціальні аспекти. - Київ, 2016. - С. 144-150. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/5156
dc.description.abstract У статті проаналізовано сучасні підходи до створення продуктів для спеціальних медичних цілей, зокрема й ентерального харчування, в Україні та ЄС. Проаналізовано тенденції світового та вітчизняного ринку продуктів для ентерального харчування Обгрунтовано причини, що зумовлюють необхідність розробки заходів з розвитку вітчизняного виробтщтва продуктів для ентерального харчування, та запропоновано напрями вирішення проблеми забезпечення закладів військової та цивічьної медицини продуктами для ентрального харчування. uk_UA
dc.language.iso uk_UA_ uk_UA
dc.subject ентеральне харчування uk_UA
dc.subject продукти uk_UA
dc.title Науково-практичні засади розробки харчових продуктів для спеціальних медичних цілей: практика ЄС та України uk_UA
dc.type Article en


Файли цього елементу

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу