Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Асланян, С. А. | uk |
dc.contributor.author | Гуліч, М. П. | uk |
dc.contributor.author | Лакша, А. М. | uk |
dc.contributor.author | Припгульська, Н. В. | uk |
dc.contributor.author | Собко, І. В. | uk |
dc.contributor.author | Компанієць, А. О. | uk |
dc.contributor.author | Фомін, О. О. | uk |
dc.date.accessioned | 2021-03-22T14:08:25Z | |
dc.date.available | 2021-03-22T14:08:25Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Науково-практичні засади розробки харчових продуктів для спеціальних медичних цілей: практика ЄС та України / С. А. Асланян, М. П. Гуліч, А. М. Лакша [та ін.] // Медичне забезпечення антитерористичної операції: науково-організаційні та медико-соціальні аспекти. - Київ, 2016. - С. 144-150. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/5156 | |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано сучасні підходи до створення продуктів для спеціальних медичних цілей, зокрема й ентерального харчування, в Україні та ЄС. Проаналізовано тенденції світового та вітчизняного ринку продуктів для ентерального харчування Обгрунтовано причини, що зумовлюють необхідність розробки заходів з розвитку вітчизняного виробтщтва продуктів для ентерального харчування, та запропоновано напрями вирішення проблеми забезпечення закладів військової та цивічьної медицини продуктами для ентрального харчування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA_ | uk_UA |
dc.subject | ентеральне харчування | uk_UA |
dc.subject | продукти | uk_UA |
dc.title | Науково-практичні засади розробки харчових продуктів для спеціальних медичних цілей: практика ЄС та України | uk_UA |
dc.type | Article | en |