dc.contributor.author |
Асланян, С. А. |
uk |
dc.contributor.author |
Гуліч, М. П. |
uk |
dc.contributor.author |
Лакша, А. М. |
uk |
dc.contributor.author |
Припгульська, Н. В. |
uk |
dc.contributor.author |
Собко, І. В. |
uk |
dc.contributor.author |
Компанієць, А. О. |
uk |
dc.contributor.author |
Фомін, О. О. |
uk |
dc.date.accessioned |
2021-03-22T14:08:25Z |
|
dc.date.available |
2021-03-22T14:08:25Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.citation |
Науково-практичні засади розробки харчових продуктів для спеціальних медичних цілей: практика ЄС та України / С. А. Асланян, М. П. Гуліч, А. М. Лакша [та ін.] // Медичне забезпечення антитерористичної операції: науково-організаційні та медико-соціальні аспекти. - Київ, 2016. - С. 144-150. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/5156 |
|
dc.description.abstract |
У статті проаналізовано сучасні підходи до створення продуктів для спеціальних медичних цілей, зокрема й ентерального харчування, в Україні та ЄС. Проаналізовано тенденції світового та вітчизняного ринку продуктів для ентерального харчування Обгрунтовано причини, що зумовлюють необхідність розробки заходів з розвитку вітчизняного виробтщтва продуктів для ентерального харчування, та запропоновано напрями вирішення проблеми забезпечення закладів військової та цивічьної медицини продуктами для ентрального харчування. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA_ |
uk_UA |
dc.subject |
ентеральне харчування |
uk_UA |
dc.subject |
продукти |
uk_UA |
dc.title |
Науково-практичні засади розробки харчових продуктів для спеціальних медичних цілей: практика ЄС та України |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |