dc.contributor.author |
Попова, О. І. |
uk |
dc.contributor.author |
Попова, Е. И. |
ru |
dc.contributor.author |
Popova, O. I. |
en |
dc.date.accessioned |
2017-03-09T09:37:24Z |
|
dc.date.available |
2017-03-09T09:37:24Z |
|
dc.date.issued |
2006 |
|
dc.identifier.citation |
Попова О. І. Мікробіологічне обгрунтування застосування комбінації противірусного препарату з пробіотиком в комплексному лікуванні герпетичної інфекції порожнини рота / О. І. Попова // Сучасні інфекції. - 2006. - № 3/4. - С. 29-33. |
uk |
dc.identifier.uri |
https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/491 |
|
dc.description.abstract |
При герпетичній інфекції порожнини рота відбувається активація бактеріальної флори, що в 54,5% випадків утворює мікробні асоціації. При важкій формі хвороби спостерігаються зміни, характерні для дисбактеріозу ІІІ-IV ступеня. Застосування комбінації противірусного препарату з пробіотиком відновлює стан мікроекології порожнини рота до рівня сбалансованої кількості мікроорганізмів. |
uk |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk |
dc.relation.ispartof |
Сучасні інфекції. № 3/4 : 29-33 |
uk |
dc.subject |
герпес порожнини рота |
uk |
dc.subject |
амізон |
uk |
dc.subject |
пробіотик |
uk |
dc.subject |
мікрофлора ротової порожнини |
uk |
dc.subject |
герпес полости рта |
ru |
dc.subject |
амизон |
ru |
dc.subject |
пробиотик |
ru |
dc.subject |
микрофлора ротовой полости |
ru |
dc.subject |
oral cavity herpes |
en |
dc.subject |
amisone |
en |
dc.subject |
probiotic |
en |
dc.subject |
microflora of oral cavity |
en |
dc.title |
Мікробіологічне обгрунтування застосування комбінації противірусного препарату з пробіотиком в комплексному лікуванні герпетичної інфекції порожнини рота |
uk |
dc.title.alternative |
Микробиологическое обоснование применения комбинации противовирусного препарата с пробиотиком в комплексном лечении герпетической инфекции полости рта |
ru |
dc.title.alternative |
The microbiological ground of antiviral drug and probiotic combination using in complex treatment of oral herpetic infection |
en |
dc.type |
Article |
en |