Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гончарук, Т .І.
dc.date.accessioned 2020-02-10T09:06:19Z
dc.date.available 2020-02-10T09:06:19Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Гончарук Т. І. Зв'язок вживання мясних виробів з виникненнямонкологічних захворювань // Матеріали ХV міжнародної наукової конференції студентів та молодих вчених "Перший крок в науку -2018".- С. 173. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/4337
dc.description.abstract .Опрацювавши джерела інформації, ми можемо запропонувати обмежити вміст червоного, а особливо обробленого м'яса в раціоні, збільшивши при цьому частку рослинної їжі з акцентом на зелених овочах. Щоденне вживання червоного м'яса має становити не більше 70-85 г 2. Проаналізувавши дані анкетування ми зробили наступні висновки: більшість людей вважають цю проблему актуальною, але при цьому невелика кількість студентів дотримуються рекомендацій. Проведення бесіди, яка демонструє критичність ситуації, позитивно вплинула на студентів. Також спостерігалася позитивна динаміка у готовності до корегування власного раціону задля збереження здоров’я та зменшення ризиків виникнення онкологічних захворювань. uk_UA
dc.language.iso uk_UA_ uk_UA
dc.publisher Матеріали ХV міжнародної наукової конференції студентів та молодих вчених "Перший крок в науку -2018" uk_UA
dc.subject мясні вироби uk_UA
dc.subject онкологічні захворювання uk_UA
dc.title Зв'язок вживання мясних виробів з виникненням онкологічних захворювань uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Файли цього елементу

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу