Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Афанасюк, О. І. | uk |
dc.contributor.author | Яковець, О. О. | uk |
dc.date.accessioned | 2019-09-06T19:18:24Z | |
dc.date.available | 2019-09-06T19:18:24Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Афанасюк О. І. Принципи раціонального харчування / Афанасюк О. І., Яковець О. О. // Новини медицини та фармації. - 2018. - № 1. - С. 12-13. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/3952 | en |
dc.description.abstract | Слово «дієта», що означало в Стародавній Греції «спосіб життя, режим харчування», сьогодні трактується як «раціон і режим харчування, що призначаються хворому». Зараз наука про харчування включає дієтологію, що вивчає харчування здорової і хворої людини, розробляє основи раціонального харчування, методи його організації та дієтотерапію (лікувальне харчування), тобто метод лікування полягає в застосуванні певної дієти. | uk |
dc.language.iso | uk_UA_ | uk |
dc.publisher | Новини медицини та фармації | uk |
dc.relation.ispartofseries | №1 (639), 2018, С.12-13.; | |
dc.subject | раціональне харчування | uk |
dc.subject | дієтологія | uk |
dc.title | Принципи раціонального харчування | uk |
dc.type | Article | en |