Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Афанасюк, О. І. uk
dc.contributor.author Яковець, О. О. uk
dc.date.accessioned 2019-09-06T19:18:24Z
dc.date.available 2019-09-06T19:18:24Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Афанасюк О. І. Принципи раціонального харчування / Афанасюк О. І., Яковець О. О. // Новини медицини та фармації. - 2018. - № 1. - С. 12-13. uk
dc.identifier.uri https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/3952 en
dc.description.abstract Слово «дієта», що означало в Стародавній Греції «спосіб життя, режим харчування», сьогодні трактується як «раціон і режим харчування, що призначаються хворому». Зараз наука про харчування включає дієтологію, що вивчає харчування здорової і хворої людини, розробляє основи раціонального харчування, методи його організації та дієтотерапію (лікувальне харчування), тобто метод лікування полягає в застосуванні певної дієти. uk
dc.language.iso uk_UA_ uk
dc.publisher Новини медицини та фармації uk
dc.relation.ispartofseries №1 (639), 2018, С.12-13.;
dc.subject раціональне харчування uk
dc.subject дієтологія uk
dc.title Принципи раціонального харчування uk
dc.type Article en


Файли цього елементу

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу