dc.contributor.author |
Афанасюк, О. І. |
uk |
dc.contributor.author |
Яковець, О. О. |
uk |
dc.date.accessioned |
2019-09-06T19:18:24Z |
|
dc.date.available |
2019-09-06T19:18:24Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Афанасюк О. І. Принципи раціонального харчування / Афанасюк О. І., Яковець О. О. // Новини медицини та фармації. - 2018. - № 1. - С. 12-13. |
uk |
dc.identifier.uri |
https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/3952 |
en |
dc.description.abstract |
Слово «дієта», що означало в Стародавній Греції «спосіб життя, режим харчування», сьогодні трактується як «раціон і режим харчування, що призначаються хворому». Зараз наука про харчування включає дієтологію, що вивчає харчування здорової і хворої людини, розробляє основи раціонального харчування, методи його організації та дієтотерапію (лікувальне харчування), тобто метод лікування полягає в застосуванні певної дієти. |
uk |
dc.language.iso |
uk_UA_ |
uk |
dc.publisher |
Новини медицини та фармації |
uk |
dc.relation.ispartofseries |
№1 (639), 2018, С.12-13.; |
|
dc.subject |
раціональне харчування |
uk |
dc.subject |
дієтологія |
uk |
dc.title |
Принципи раціонального харчування |
uk |
dc.type |
Article |
en |