Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сливка, О.Я. | |
dc.contributor.author | Луцюк, М.Б. | |
dc.contributor.author | Прокопенко, Л.С. | |
dc.contributor.author | Мазуренко, М.О. | |
dc.date.accessioned | 2018-10-26T06:29:41Z | |
dc.date.available | 2018-10-26T06:29:41Z | |
dc.date.issued | 1978-09 | |
dc.identifier.citation | Сливка О.Я. Вплив тривалості згодовування бичкам сечовини на жовчні кислоти / О.Я. Сливка, М.Б. Луцюк, Л.С. Прокопенко, М.О. Мазуренко // Вісник сільськогосподарської науки. – 1978. - №9. С. 72-75. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/3126 | |
dc.description.abstract | Тривале згодовування сечовини жуйним тваринам (по 100 г на голову на добу) сприяє більш інтенсивному їх росту. При цьому в міхуровій жовчі тварин збільшується вміст вільних холатів (X, ДОХ+ХДОХ). Спосте-рігаються зрушення в парних жовчних кислотах жовчі: збільшується концентрація ГДОХ кислоти, яка перевищує норму протягом 32 днів; після 5-денного споживання сечовини зменшується вміст тауратів, який потім збільшується і перевищує норму. Зміни в складі жовчних кислот жовчі супроводжуються підвищенням її pH | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA_ | uk_UA |
dc.publisher | Вісник сільськогосподарської науки | uk_UA |
dc.subject | жуйні тварини | uk_UA |
dc.subject | жовч | uk_UA |
dc.subject | таурати | uk_UA |
dc.title | Вплив тривалості згодовування бичкам сечовини на жовчні кислоти | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |