Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Сливка, О.Я.
dc.contributor.author Луцюк, М.Б.
dc.contributor.author Прокопенко, Л.С.
dc.contributor.author Мазуренко, М.О.
dc.date.accessioned 2018-10-26T06:29:41Z
dc.date.available 2018-10-26T06:29:41Z
dc.date.issued 1978-09
dc.identifier.citation Сливка О.Я. Вплив тривалості згодовування бичкам сечовини на жовчні кислоти / О.Я. Сливка, М.Б. Луцюк, Л.С. Прокопенко, М.О. Мазуренко // Вісник сільськогосподарської науки. – 1978. - №9. С. 72-75. uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/3126
dc.description.abstract Тривале згодовування сечовини жуйним тваринам (по 100 г на голову на добу) сприяє більш інтенсивному їх росту. При цьому в міхуровій жовчі тварин збільшується вміст вільних холатів (X, ДОХ+ХДОХ). Спосте-рігаються зрушення в парних жовчних кислотах жовчі: збільшується концентрація ГДОХ кислоти, яка перевищує норму протягом 32 днів; після 5-денного споживання сечовини зменшується вміст тауратів, який потім збільшується і перевищує норму. Зміни в складі жовчних кислот жовчі супроводжуються підвищенням її pH uk_UA
dc.language.iso uk_UA_ uk_UA
dc.publisher Вісник сільськогосподарської науки uk_UA
dc.subject жуйні тварини uk_UA
dc.subject жовч uk_UA
dc.subject таурати uk_UA
dc.title Вплив тривалості згодовування бичкам сечовини на жовчні кислоти uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию