Репозиторий Винницкого национального медицинского университета имени Н. И. Пирогова

Вивчення деяких параметрів стандартизації сировини салату посівного «Лолло россо»

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Гуцол, В. В. uk
dc.contributor.author Журавель, І. О. uk
dc.date.accessioned 2016-05-21T20:28:25Z
dc.date.available 2016-05-21T20:28:25Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Гуцол В. В. Вивчення деяких параметрів стандартизації сировини салату посівного «Лолло россо» / В. В. Гуцол, І. О. Журавель // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії. - Харків : Вид-во НФаУ, 2015. - С. 97-98. uk
dc.identifier.uri https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/285
dc.language.iso uk_UA uk
dc.relation.ispartof Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : 97-98
dc.subject сировини стандартизація uk
dc.subject рослини uk
dc.title Вивчення деяких параметрів стандартизації сировини салату посівного «Лолло россо» uk
dc.type Thesis en


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию