Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Вовчук, Ігор Миколайович | uk |
dc.contributor.author | Годлевський, Аркадій Іванович | uk |
dc.contributor.author | Саволюк, Сергій Іванович | uk |
dc.contributor.author | Vovchuk, Ihor Mykolaiovych | en |
dc.contributor.author | Hodlevskyi, Arkadii Ivanovych | en |
dc.contributor.author | Savoliuk, Serhii Ivanovych | en |
dc.date.accessioned | 2017-11-30T12:51:44Z | |
dc.date.available | 2017-11-30T12:51:44Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Пат. 64313 Україна, МПК A 61 B 17/00. Спосіб формування безшовного гепатико-(холедохо)єюноанастомозу при високих стриктурах жовчних протоків / Вовчук І. М., Годлевський А. І., Саволюк С. І. ; заявник і патентовласник Вінниц. нац. мед. ун-т ім. М. І. Пирогова. – № u201102521 ; заявл. 03.03.2011 ; опубл. 10.11.2011, Бюл. № 21. | uk |
dc.identifier.other | 64313 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.vnmu.edu.ua/123456789/1558 | |
dc.description.abstract | Спосіб формування безшовного гепатико-(холедохо)єюноанастомозу при високих стриктурах жовчних проток, який полягає в тому, що проводять черезпечінкове дренування загальної жовчної протоки зондом по металевому провіднику та через точечний прокол в повздовжній кишці, із попередньо накладеним анастомозом на виключеній петлі по Ру, через роздування зондової манжети в порожній кишці на термін 7-8 діб та зближенням порожньої кишки з холедохом і накладенням двох-трьох утримуючих швів між холедохом та порожньою кишкою, створюють безшовний інвагінаційний гепатико-(холедохо)єюноанастомоз. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk |
dc.publisher | Укрпатент | uk |
dc.subject | A61B 17/00 | |
dc.subject | жовчні протоки позапечінкові | uk |
dc.subject | холедоходуоденостомія | uk |
dc.title | Спосіб формування безшовного гепатико-(холедохо)єюноанастомозу при високих стриктурах жовчних протоків | uk |
dc.title.alternative | Method for forming of sutureless hepatiko-(choledochal) eunoanastomosis at high bile duct strictures bilious channels | en |
dc.type | Patent | en |